Ajazz AK680 space tuşu nereden alınır?

kubaykQ

Centipat
Daha fazla  
Dostlar iyi geceler,
Ajazz AK680 klavyem var, space tuşu kırıldı. Nereden temin edebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

WhatsApp Görsel 2024-08-04 saat 01.11.39_f5c917cc.jpg

Bir ihtimal Aliexpress , ebay gibi platformlardan temin edebilirsiniz.İlla aynı tuş olsun derdiniz yoksa da aynı boyutta muadil bir tuşu 3d yazıcıdan bastırabilirsiniz.

Dostlar iyi geceler,
Ajazz AK680 klavyem var, space tuşu kırıldı. Nereden temin edebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 2273231
Tuşun sadece kendisini temin edemezsin. Ama keycapslarını alabailirsin. Biraz baktım ama orijinal klavyenin keycapslarını göremedim. Bir araştırın. Bulamazsanız başka bir keycaps seti alıp tüm tuşları değiştirmeniz gerekecek.

Bir ihtimal Aliexpress , ebay gibi platformlardan temin edebilirsiniz.İlla aynı tuş olsun derdiniz yoksa da aynı boyutta muadil bir tuşu 3d yazıcıdan bastırabilirsiniz.
3D Yazıcı ile olur lakin muadili takarsa çok çirkin bir görüntü oluşur.

Tuşun sadece kendisini temin edemezsin. Ama keycapslarını alabailirsin. Biraz baktım ama orijinal klavyenin keycapslarını göremedim. Bir araştırın. Bulamazsanız başka bir keycaps seti alıp tüm tuşları değiştirmeniz gerekecek.

3D Yazıcı ile olur lakin muadili takarsa çok çirkin bir görüntü oluşur.

Buna keycaps öneriniz var mı?

Bunu tek bulamazsınız hocam. Ama güzel bir Keycaps seti alırsanız işinizi görecektir. Keycaps alırken de PBT malzeme olmasına, kenbar kalınlıklarının dolgun olmasına ve harflerinin de süblimasyon boya veya double-shot olmasına dikkat edin. %60'lık klavyelerle uyumlu oluyor5 bir çok set.

Bir de klavye 1100 TL şu an 100-200'lik bir masraf kabul edebilir seviye. Gidip de 500-600 TL'lik bir şey almam.

Son düzenleme:
Hocam. Space tuşları da bazen boyut boyut farkediyor. Hele ki günümüzde envai çeşit farklı boyutlar var ve bazılarında spaace tuş uzunluğu farklı bile olabiliyor. Attığınız tuş takımları tam boy klasik klavyelerle uyumludur ama sizinkiyle uyumlu olacağı garantisi veremesem de yine de bir soruny aşayacağınız sanmıyorum.

Bunun haricinde harfleri ışık geçiren bir model ve malzeme kalitesi da vasat diyebilirim. Eğer space tuşu sizinkiyle uymazsa, iade hakkınızı kullanırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı