Tuşun sadece kendisini temin edemezsin. Ama keycapslarını alabailirsin. Biraz baktım ama orijinal klavyenin keycapslarını göremedim. Bir araştırın. Bulamazsanız başka bir keycaps seti alıp tüm tuşları değiştirmeniz gerekecek.Dostlar iyi geceler,
Ajazz AK680 klavyem var, space tuşu kırıldı. Nereden temin edebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Eki Görüntüle 2273231
3D Yazıcı ile olur lakin muadili takarsa çok çirkin bir görüntü oluşur.Bir ihtimal Aliexpress , ebay gibi platformlardan temin edebilirsiniz.İlla aynı tuş olsun derdiniz yoksa da aynı boyutta muadil bir tuşu 3d yazıcıdan bastırabilirsiniz.
Tuşun sadece kendisini temin edemezsin. Ama keycapslarını alabailirsin. Biraz baktım ama orijinal klavyenin keycapslarını göremedim. Bir araştırın. Bulamazsanız başka bir keycaps seti alıp tüm tuşları değiştirmeniz gerekecek.
3D Yazıcı ile olur lakin muadili takarsa çok çirkin bir görüntü oluşur.
Arkadaş alacağınız keycaps setinde dikkat edeceklerinizi yazmış zaten. Bunlara göre zevkinize uyanı alabilirsiniz.Bir de klavye 1100 TL şu an 100-200'lik bir masraf kabul edebilir seviye. Gidip de 500-600 TL'lik bir şey almam.
Hocam. Sarı siteden ikinci el de alabilirsiniz. Hatta sadece space, enter, capslok gibi 4-5 li setler de satılıyor.Bir de klavye 1100 TL şu an 100-200'lik bir masraf kabul edebilir seviye. Gidip de 500-600 TL'lik bir şey almam.
Hocam. Sarı siteden ikinci el de alabilirsiniz. Hatta sadece space, enter, capslok gibi 4-5'li setler de satılıyor.
Hocam. Sarı siteden ikinci el de alabilirsiniz. Hatta sadece space, enter, capslok gibi 4-5'li setler de satılıyor.
Hocam. Space tuşları da bazen boyut boyut farkediyor. Hele ki günümüzde envai çeşit farklı boyutlar var ve bazılarında spaace tuş uzunluğu farklı bile olabiliyor. Attığınız tuş takımları tam boy klasik klavyelerle uyumludur ama sizinkiyle uyumlu olacağı garantisi veremesem de yine de bir soruny aşayacağınız sanmıyorum.Teşekkür ederim.
Spelt 108 Tuş Universal Renkli Mekanik Klavye Tuş Takımı Kapağı Keycap Kırmızı bu uygun mudur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.