Ajazz AK680 Creamy Switch önerisi

@Tenseii @abdullah7 Akko V3 Pro creamy yellow düsünüyorum 5 pin tırnak makasıyla kesiceğim 3'e çevirip yine de klavyeye uyumlu mudur sizce?

Hocam araştırın, ben uyumlu olmadığını bilmiyordum ve sipariş etmiştim 5 PIN'i 3'e çevirmekte sorun yok fakat metal pinleri kalın gelebilir PCB'ye, bu durumda metal pinleri zımpara yardımıyla küçültüp yine takabilirsiniz ama bununla uğraşmaktansa klavyeye uygun switch almak daha sağlıklı olur tabii ki. Bence iyice bir araştırıp ona göre switch alın.

Hocam araştırın, ben uyumlu olmadığını bilmiyordum ve sipariş etmiştim 5 PIN'i 3'e çevirmekte sorun yok fakat metal pinleri kalın gelebilir PCB'ye, bu durumda metal pinleri zımpara yardımıyla küçültüp yine takabilirsiniz ama bununla uğraşmaktansa klavyeye uygun switch almak daha sağlıklı olur tabii ki. Bence iyice bir araştırıp ona göre switch alın.

https://www.amazon.com.tr/Akko-Anah...43&mcid=9e732872a0a338168fd0eac93f3890ce&th=1 bunu alacağım önerin için teşekkürler bu arada lube için bir malzeme falan biliyor musun?

Dediğim gibi, tahminimce klavyenize uyumlu değildir bu switchler, uyumlu değilse 1 gününüzü switchlerle uğraşarak geçireceksiniz bunu bilerek alın. Bir de attığınız switchler zaten pre-lubed.

Dediğim gibi, tahminimce klavyenize uyumlu değildir bu switchler, uyumlu değilse 1 gününüzü switchlerle uğraşarak geçireceksiniz bunu bilerek alın. Bir de attığınız switchler zaten pre-lubed.

Ekstra lube yapmama gerek yok degil mi?

Uyumlu olmadığını ben de biliyorum ama alacağım klavyenın kablolusu 3 pinli kablosuzu 5 pin diye biliyorum ondan sordum.

Yaparsan çok az bir fark olur.

Ayrıca AliExpress'te daha ucuza bulabilirsiniz belki bu switchleri ben 300 TL'ye almıştım kısa süre önce.

AliExpress de daha pahalı diye biliyorum kontrol eddiceğim teşekkürler.

@Tenseii kontrol ettim AliExpress'de 1100 TL falan tutuyor Amazon'da 700 TL Max yurt dışından gelıyor fakat gümrük parası alıyor mu ekstra AliExpress gibi attığım fotoğraftaki gibi bu çıkıyor ekstra para vermıyorum değil mi kargo parası dısında.

1725037670401.png

AliExpress de daha pahalı diye biliyorum kontrol eddiceğim teşekkürler.

@Tenseii kontrol ettim AliExpress'de 1100 TL falan tutuyor Amazon'da 700 TL Max yurt dışından gelıyor fakat gümrük parası alıyor mu ekstra AliExpress gibi attığım fotoğraftaki gibi bu çıkıyor ekstra para vermıyorum değil mi kargo parası dısında.

Eki Görüntüle 2298251

AliExpress'teki şu an pahalıymış evet, Amazon'da ödeme ekranında ne kadar çıkıyorsa o kadar ödeyeceksiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı