Ajazz AK680 ile Alt Tab atılmıyor

eray wayne

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bugüne kadar klavyemde hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştım fakat bugün Alt-Tab yapmaya çalıştığımda veya Windows tuşuna bastığımda farklı yerlere atıyor. Örneğin, Windows 11'de masaüstü seçme kısmına atıyor. Nedenini anlamadım ama klavyenin kablosunu çıkarıp taktığımda kısa süreliğine düzeliyor, sonra yine aynı şekilde bozuluyor. Klavyeyle mi, bilgisayarla mı alakalı hiçbir fikrim yok ama çok sinir bozucu bir durum. Mailimi bile yazamıyorum bu yüzden. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyenizde veya bilgisayarınızda yazılımsal bir sorun var gibi gözüküyor. Teknik servise götürmenizi öneririm. Onun dışında bazı olası sebepler bunlar olabilir:
  • Yazılımsal veya donanımsal bir sorun oluşmuş olabilir, sorunun bilgisayarınızda mı yoksa klavyenizde mi olduğunu anlamak için farklı bir klavye takıp, deneyin.
  • Sürücüleriniz güncel olmayabilir, sürücülerinizi güncellemeyi deneyin.
  • Virüs veya kötü amaçlı bir yazılım olabilir.
Windows'un ve sürücülerin güncel olduğundan, emin oldun.

Son düzenleme:
Merhaba, bugüne kadar klavyemde hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştım fakat bugün Alt-Tab yapmaya çalıştığımda veya Windows tuşuna bastığımda farklı yerlere atıyor. Örneğin, Windows 11'de masaüstü seçme kısmına atıyor. Nedenini anlamadım ama klavyenin kablosunu çıkarıp taktığımda kısa süreliğine düzeliyor, sonra yine aynı şekilde bozuluyor. Klavyeyle mi, bilgisayarla mı alakalı hiçbir fikrim yok ama çok sinir bozucu bir durum. Mailimi bile yazamıyorum bu yüzden. Yardımcı olabilir misiniz?
Masaüstünde d tuşuna bastığınızda yandan bir menü mü açılıyor? Dener misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı