Ajazz AK680 klavye çift basıyor veya basmıyor

TRSTEADY

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Klavyeyi 7 ay önce almıştım sıkıntısız kullanıyordum ta ki şu ana kadar. 2-3 gün bilgisayarı açmadım kullanmaya başladığımda klavyemde başlıktaki sorunları fark ettim oldukça tilt edici bir durum. Ürünü AliExpress ten almıştım bu ürünün garantisi var mıdır? Yoksa nasıl bir çözüm bulabilirim? Space+FN tuşları ile klavyeyi sıfırlıyorum çözüm olmuyor.

Sıvı dökülmedi. Yedek klavyem var.

Çift basma yapan tuşlar spesifik tuşlarsa oradaki switchler ile sorun olmayan tuştaki Switch'i değiştir kontrol et sorunun switchlerde olup olmadığını. Duruma göre değişirsin switchleri. Bu klavyede sanırım kronik olarak vardı o problem

Hemen hemen tüm tuşlarda bu sıkıntı var diyebilirim acaba PC mi sıkıntılı deyip abim ile klavyeleri değiştik bakalım sonuç nasıl olacak.

Sıvı dökülmedi. Yedek klavyem var.

Hemen hemen tüm tuşlarda bu sıkıntı var diyebilirim acaba PC mi sıkıntılı deyip abim ile klavyeleri değiştik bakalım sonuç nasıl olacak.
Switchleri bir şekil değiştirip sorunun orada mı yoksa PCBde mi olduğuna bakmanız lazım. PCB'de ise zaten geçmiş olsun, switchlerde ise çok sıkıntı değil ama muhtemelen bir klavye parası gene gidebilir.

Switchleri bir şekil değiştirip sorunun orada mı yoksa PCB'de mi olduğuna bakmanız lazım. PCB'de ise zaten geçmiş olsun, switchlerde ise çok sıkıntı değil ama muhtemelen bir klavye parası gene gidebilir.

Klavyeyinin switchlerini WD40 sıktıktan sonra düzeldi tüm tuşlar. Yine de teşekkür ederim. Zaten Aula F75 aldım şu anki yedek olur.

Klavye sıkıntı cidden. Switchler çöp. Yazı yazması çok zor, neredeyse her tuş çift tıklıyor. Rafta sergilemek için alınır, kullanmak için alınmaz.

Selamlar. Klavyeyi 7 ay önce almıştım sıkıntısız kullanıyordum ta ki şu ana kadar. 2-3 gün bilgisayarı açmadım kullanmaya başladığımda klavyemde başlıktaki sorunları fark ettim oldukça tilt edici bir durum. Ürünü AliExpress ten almıştım bu ürünün garantisi var mıdır? Yoksa nasıl bir çözüm bulabilirim? Space+FN tuşları ile klavyeyi sıfırlıyorum çözüm olmuyor.

Hocam kırmızı switch mi kahverengi switch mi klavyeniz? Kendim aldığımdan soruyorum, hangisinde yaşadınız bu sorunu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı