Çözüldü Ajazz AK680 klavye tuşlarında kısayol kullanılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

morpheuss34

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Dün anlayamadığım bir şekilde oldu. Ajazz AK680 kullanıyorum. Dünden beri "@" işaretini, "k", "ı", " alt+F4" gibi bazı harf ve kısayolları kullanamıyorum. Nasıl düzelteceğimi de bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
FN ve space uzun süre basılı tutun 3 kere flash atıcak ardından klavyenizin ayarları sıfırlanacak.
Sıfırlandıktan sonra tekrar deneyin.
FN ve space uzun süre basılı tutun 3 kere flash atıcak ardından klavyenizin ayarları sıfırlanacak.
Sıfırlandıktan sonra tekrar deneyin.
Sen nasıl bir adamsın ya Allah senden razı olsun vallahi

Merhaba klavyeyi yeni aldım tüm tuş kombinasyonları vesaire anladım ama FN tuşlarıyla ses açma kapama şarkı video çalıyorsa durdur başlat gibi fonksiyonları bir türlü anlamadım yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
Bahsettiğiniz fonksiyonlar olmayabilir ancak yanında gelen kitapçığı okursanız belki istediğiniz kombinasyonlara ulaşabilirsiniz.
%60 klavye olduğu için ses açma kapama fonksiyonlarını olmayacağının zannediyorum.

Kitapçıkta yazıyor hepsi ama yaptığımda olmuyor.

Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim uygulamasından herhangi bir tuşa atayacağım durdur başlatı :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı