Elektronik Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ürün niye temudan kalktı arkadaşlar alıcakdım kalkmış gözüküyor
 

Size ne demişlerdi hocam bana RGB gönderemeyiz dediler size ne dediler.

Ön sipariş stoku bitmiş olabilir hocam, sadece burada değil birçok forumda paylaşıldı çünkü.

@ozguven_askim hocam sizinki şu an kargo olarak ne durumda?

Havalimanından ayrıldı diyor
 
Vergi olayı kötü olmuş, yıllardır yurtdışı alışverişi yapmıyordum farkında değildim. 1000 lira görünce "aa iyiymiş lan" dedikten sonra, 1 dolara bile vergi kesildiğini fark edince sinir bozucu oluyor. Yani parası önemli değil ama aldığınız herşeyin %50'sini malum şahıslara yedirmek üzücü.
 
Arkadaşlar RGB versiyonunu alabiliyor muyuz yoksa sadece no RGB versiyon mu?
 
Son düzenleme:
@enzyyx hocam pek bilgim yok ondan soruyorum. Bu mekanik klavyelerin bazılarında switch değişebiliyormuşuz, o bu klavyede de var mı acaba? Bir switch bir şey olduğunda değiştirebiliyor muyuz? 1-2 gün içinde Temu'dan sipariş vereceğim de.
 

Var hocam fakat sadece magnetik switchlerle uyumlu, kendi switchleri de çok dayanıklı, toplam 100 milyon basma ömrü var diye biliyorum. Magnetik switchlerde mekanik switchlere kıyasla çift basma gibi bir problem olmuyor, yani PCB bozulmadıkça ömürlük klavyeler diyebiliriz. Eğer ayarları çok absürt şekilde yapmazsanız da çift basma sorunu olmuyor.

Bazı uyumlu magnetik switchler: Yiqian red/pink switch(alt seviye, çok iyi değil.)

Gateron KS20 white-orange switch(gayet iyi switchler, orta seviye sayılabilirler. RAW data yani manyetik bildirim hızları ortalama seviyede, az önce söylediklerimden dörtte biri oranda yüksek.)

En iyi switchler:
Gateron jade.
Gateron jade Pro.
Lekker L45.
Lekker l60.
Geonworks raptor hall effect.
Geonworks RAW hall effect.
Kailh flame magnetic switch(uyumluluğu hakkında bir fikrim yok)
Everglide magneto UE.

Bu listeden önerdiğim sadece birkaç switch var.

Lekker L45:
Özellikle FPS oyunları için çok iyi. Hafif bir switch ve çok hassas.

Geonworks raptor he/raw he:
Mıknatısları çok kaliteli ve bu listedeki en iyi switchler kesinlikle bunlardır. Alacaksanız RAW he öneririm, 40G versiyonu çok iyi ve hafif.

Gateron jade/jade Pro:
En iyi sese sahip manyetik switchlerdir, AliExpress'te 70 tanesi 29 dolar vergi dahil.

Gateron KS20 white-orange:
fiyat/performans denilebilir, 70 tanesini ucuza bulabilirseniz kesinlikle alınacak switchlerden biridir.

Ek olarak:
Yiqian switchleri almayın, kesinlikle iyi değiller ve klavyenizi heba edersiniz böyle kalitesiz switchlerle. Stok olarak klavyeyle gelmedikçe kullanmayın.

Konudaki tüm arkadaşlar, manyetik switche sahip klavyelerinize switch alırken üstte yazdıklarımı dikkate almanız çok iyi olur. Plastik iki ayak için pcbnizde delik varsa çoğu switch uyumlu demektir, yine de soru sorabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…