Elektronik Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hocam ben de ajazz 820pro ve aula f75 klavye var oyun oynarken çok bi zevk alamıyorum sert geliyor basma tuşları, 1250₺ye temudan bu klavye alınır mı sence? oyun oynarken zevk almam için. red switch klavyem varken daha bi zevkliydi oyunlar ama sattım.

Alınır hocam, tuş hissiyatı olarak çok keyifli klavye. Beğenmezseniz daha hafif switchleri de alırsınız.

Alınır hocam, tuş hissiyatı olarak çok keyifli klavye. Beğenmezseniz daha hafif switchleri de alırsınız.
red switch gibi hafif mi? Aula f75 kullandıysan ona göre nasıl bir basma hissiyatı var acaba?

Red switch gibi hafif mi? Aula F75 kullandıysan ona göre nasıl bir basma hissiyatı var acaba?

Red switchten daha hafif switchlere sahip, şu an elimde Outemu red switch olan bir klavye var ve onunla karşılaştırdım. Aula F75 kullanmadım fakat Ajazz'ın switchleri Aula'nın switchlerinden daha hafif diye biliyorum.

Magnetik olduğu için 45-50gr olsa bile mekanik kadar ağır gelmiyor.

tamamdır hocam kupon ile 1250₺ denk geliyor mekanik klavye almak istesem aynı fiyat öderdim sanırım.

Muhtemelen kaliteli olmayan bir klavyeye verirdiniz hocam, şu aralar 1250 TL civarına bunun kadar kaliteli bir mekanik klavye görmedim çünkü.

Şu an bu şekilde kargo durumu Temu'dan daha hızlı yolluyor AliExpress.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250116_164238_AliExpress.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 56
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…