Elektronik Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım sizinki de RGB gelir hocam, ben hala herkese RGB gönderildiğini düşünüyorum.
Hocam sizce VGN V87 mi almalıyım, yoksa Ajazz AK680 Max mi bu konuda biraz kararsız kaldım.Sonuç olarak yurtdışından geliyor ve beklememe değecek mi hiç bilmiyorum daha önce yurtdışından herhangi bir sipariş vermedim.

Üründe yorum yok bir de sahne ekipmanı olarak gözüküyor sıkıntı çıkmaz değil mi?

Üründe yorum yok bir de sahne ekipmanı olarak gözüküyor sıkıntı çıkmaz değil mi?

Temu'dan alıyorsanız mağazaya bakmanızda fayda var hocam, aynı ürün olduğuna emin olun.

Hocam açıkçası Madlions'u önermiyorum, daha 1 ay önce ortaya çıkmış bir marka, kimse uzun kullanım testi yapamaz bu markanın klavyelerinde. Bir de, bana kalırsa non RGB olmasına rağmen 1600 TL'ye AK680 Max almak daha iyi, Ajazz'ın daha önce Rapid trigger klavye geliştirme deneyimi var ve daha öncelerinden de bildiğimiz bir marka.

2-3 aya Madlions'un klavyelerinde hall effect sensörünün problem çıkartmaya başladığını göreceğimizi düşünüyorum.

Hocam bilmiyorum ama aklıma cidden takıldı Ajazz 1000Hz ve 0.1mm ama madlions 8000Hz 0.01mm

RGB olmamasını dert etmezseniz bence AK680 Max alabilirsiniz.

Hocam bilmiyorum ama aklıma cidden takıldı Ajazz 1000Hz ve 0.1mm ama madlions 8000Hz 0.01mm

8000Hz hiçbir fark yaratmıyor hocam, zaten birkaç cihazla birlikte takıldığı zaman 8KHz sapıtmaya başlıyor. Benim klavyemde 250HZ-8000Hz arasında birçok frekansta dalgalanıyor inputlar. Gerek yok yani.
0.1mm olayına gelirsek, 0.1mm daha güvenilir, 0.01mm gereksiz sayılır, sensörün iyiliğini belirtmiyor. 0.1mm trigger ve 0.2mm release ayarı çoğu kişi için yeterlidir.

Buna bakarsak, non RGB versiyon daha güvenilir sayılır, 1000Hz dalgalanma yaratmaz, 0.1mm ise gayet yeterli ve çift basmaları engelleyecek bir hassaslık ayarı. Bu klavyelerin devi olan Wooting bile böyle problemlerden kaçınmak için hala 0.1mm kullanıyor.

Son düzenleme:

İyi o zaman. Aula'yı satmayı asla düşünmüyorum çok beğendiğim bir klavye CS'de snaptap vs denemeyi çok istediğim için alıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…