ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.077 Çözümler 6 18 Ocak 2025 #201 enzyyx dedi: %60 vergi alınıyor, normal. Genişletmek için tıkla... Doğru ama başka ülkelerde yüzde 25 30ken TR'de yüzde 60 ve sınır 30 euro.
enzyyx dedi: %60 vergi alınıyor, normal. Genişletmek için tıkla... Doğru ama başka ülkelerde yüzde 25 30ken TR'de yüzde 60 ve sınır 30 euro.
A atakanoway Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #202 ozguven_askim dedi: Doğru ama başka ülkelerde yüzde 25 30ken TR'de yüzde 60 ve sınır 30 euro. Genişletmek için tıkla... Hocam sen kaça aldın klavyeyi ve nereden aldın
ozguven_askim dedi: Doğru ama başka ülkelerde yüzde 25 30ken TR'de yüzde 60 ve sınır 30 euro. Genişletmek için tıkla... Hocam sen kaça aldın klavyeyi ve nereden aldın
Silco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #204 Temu vergiyi hesaplama stiline bayıldım 583tl ürün alıyorum 619tl vergi ödüyorum mükemmel
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.201 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2025 #205 Silco dedi: Temu vergiyi hesaplama stiline bayıldım 583TL ürün alıyorum 619TL vergi ödüyorum mükemmel. Eki Görüntüle 2400309 Genişletmek için tıkla... Hocam vergi fiyatlarını Temu belirlemiyor ki.
Silco dedi: Temu vergiyi hesaplama stiline bayıldım 583TL ürün alıyorum 619TL vergi ödüyorum mükemmel. Eki Görüntüle 2400309 Genişletmek için tıkla... Hocam vergi fiyatlarını Temu belirlemiyor ki.
Silco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #206 egemebb dedi: Hocam vergi fiyatlarını Temu belirlemiyor ki. Genişletmek için tıkla... 583TL ürünün vergisi 619TL olarak hesaplıyor indirim tutarının öncesini baz alıp ona göre vergi alıyor
egemebb dedi: Hocam vergi fiyatlarını Temu belirlemiyor ki. Genişletmek için tıkla... 583TL ürünün vergisi 619TL olarak hesaplıyor indirim tutarının öncesini baz alıp ona göre vergi alıyor
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 18 Ocak 2025 #207 atakanoway dedi: Sence Wireless olan modeli Temu'dan alınır mı? Pek fiyat farkı yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Wireless modelinin linkini atabilir misiniz? Silco dedi: 583TL ürünün vergisi 619TL olarak hesaplıyor indirim tutarının öncesini baz alıp ona göre vergi alıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu yapmak zorunda, kupon sonrası fiyatından vergi alırsa bu vergi kaçırmak olur.
atakanoway dedi: Sence Wireless olan modeli Temu'dan alınır mı? Pek fiyat farkı yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Wireless modelinin linkini atabilir misiniz? Silco dedi: 583TL ürünün vergisi 619TL olarak hesaplıyor indirim tutarının öncesini baz alıp ona göre vergi alıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu yapmak zorunda, kupon sonrası fiyatından vergi alırsa bu vergi kaçırmak olur.
Silco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #208 enzyyx dedi: Wireless modelinin linkini atabilir misiniz? Bunu yapmak zorunda, kupon sonrası fiyatından vergi alırsa bu vergi kaçırmak olur. Genişletmek için tıkla... O zaman indirimli almanın ne mantığı var. Bu durum AliExpress'te nasıl bilmiyorum ama aşırı derecede saçma.
enzyyx dedi: Wireless modelinin linkini atabilir misiniz? Bunu yapmak zorunda, kupon sonrası fiyatından vergi alırsa bu vergi kaçırmak olur. Genişletmek için tıkla... O zaman indirimli almanın ne mantığı var. Bu durum AliExpress'te nasıl bilmiyorum ama aşırı derecede saçma.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 18 Ocak 2025 #209 Silco dedi: O zaman indirimli almanın ne mantığı var. Bu durum AliExpress'te nasıl bilmiyorum ama aşırı derecede saçma. Genişletmek için tıkla... AliExpress'te de böyle, bunu bize anlatmanızın bir faydası yok hocam, Ağustos 2024'ten beri herkes sürünüyor bu sınır yüzünden.
Silco dedi: O zaman indirimli almanın ne mantığı var. Bu durum AliExpress'te nasıl bilmiyorum ama aşırı derecede saçma. Genişletmek için tıkla... AliExpress'te de böyle, bunu bize anlatmanızın bir faydası yok hocam, Ağustos 2024'ten beri herkes sürünüyor bu sınır yüzünden.
A atakanoway Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #210 enzyyx dedi: Wireless modelinin linkini atabilir misiniz? Bunu yapmak zorunda, kupon sonrası fiyatından vergi alırsa bu vergi kaçırmak olur. Genişletmek için tıkla... AJAZZ AK680 MAX RGB Mekanik Klavye 8k Girme Hızı ÃalıÅırken DeÄiÅtirilebilir Manyetik Anahtar Kablolu Oyun ÃzelleÅtirilmiÅ Klavye Pc Aksesuarları - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 7.seçenek three modes
enzyyx dedi: Wireless modelinin linkini atabilir misiniz? Bunu yapmak zorunda, kupon sonrası fiyatından vergi alırsa bu vergi kaçırmak olur. Genişletmek için tıkla... AJAZZ AK680 MAX RGB Mekanik Klavye 8k Girme Hızı ÃalıÅırken DeÄiÅtirilebilir Manyetik Anahtar Kablolu Oyun ÃzelleÅtirilmiÅ Klavye Pc Aksesuarları - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 7.seçenek three modes