Elektronik Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kasası metal çok kaliteli basımı yumuşak CS'de bariz çok hızlı sağ sol atıyorum gayet iyi.

Kasası metal mi? Nasıl hocam? Plastik olması lazım. Switchlerin bulunduğu yeri mi kast ediyorsunuz?

Aliexpressten 180 TL fazlaya ladım belki RGB gelir diye gelmedi ama basımı çok güzel.

@@enzyyx hocam.

Eki Görüntüle 2400524

Hangisini yapayım. CS 2 için.

Hocam all keys seçip kendinize göre bir seçenek bulmanız en iyisi olur, isterseniz sadece Wasd'nin hassasiyetini de ayarlayabilirsiniz. Rapid trigger açarsanız 0.2mm trigger ve 0.1mm release öneriyorum hocam. Yalnız, diğer tuşlarda açmayın yoksa yazı yazarken çok fazla yazım hatası yaparsınız. Kutu içerisinde gelenlerden de fotoğraf atma şansınız var mı hocam? Switchleri çıkartıp PCB'den de fotoğraf atabilirseniz çok iyi olur, zaten iki yandan birden klipsleri sıkıştırınca çok kolay çıkıyor switchler.

Kasası metal mi? Nasıl hocam? Plastik olması lazım. Switchlerin bulunduğu yeri mi kast ediyorsunuz?

Hocam all keys seçip kendinize göre bir seçenek bulmanız en iyisi olur, isterseniz sadece Wasd'nin hassasiyetini de ayarlayabilirsiniz. Rapid trigger açarsanız 0.2mm trigger ve 0.1mm release öneriyorum hocam. Yalnız, diğer tuşlarda açmayın yoksa yazı yazarken çok fazla yazım hatası yaparsınız. Kutu içerisinde gelenlerden de fotoğraf atma şansınız var mı hocam? Switchleri çıkartıp PCB'den de fotoğraf atabilirseniz çok iyi olur, zaten iki yandan birden klipsleri sıkıştırınca çok kolay çıkıyor switchler.
İç kısım alüminyum.

Eğer Rapid trigger kullanmayacaksanız 1mm up ve 0.2mm actuation öneririm hocam.

Bence de o kısmı çok iyi hocam, diğer kullandığım klavyelere kıyasla daha sağlam hissettiriyor.

1737194046883.png

Böyle. birde snaptap nasıl açarım

Bence gayet düzgün ayarlamışsınız, bence diğer tuşlarda actuation ayarlayın, 1mm civarı uygundur. Snap tap driverde olması lazım, fotoğraf bırakabilir misiniz driverden?

Hocam hazır kullandığınız ayar var mı yapmayı bilmiyorum tam. Bir de buradaki üç seçenek nedir açılmalımı bir de st açmayı bulamadım.

Hocam hazır kullandığınız ayar var mı yapmayı bilmiyorum tam.

Hocam all keys seçip sadece wasd tuşlarını hariç bırakın, sonra driver da stroke setting kısmında mavi çubuğu yukarı sürükleyip 1mmye getirin, up seçeneği 1.5 olsun ve confirm yapın. Sonrasında, wasd tuşlarını seçerek quick trigger seçeneğini açın, tahminimce açmamışsınız gibi duruyor.

Hocam all keys seçip sadece wasd tuşlarını hariç bırakın, sonra driver da stroke setting kısmında mavi çubuğu yukarı sürükleyip 1mmye getirin, up seçeneği 1.5 olsun ve confirm yapın. Sonrasında, wasd tuşlarını seçerek quick trigger seçeneğini açın, tahminimce açmamışsınız gibi duruyor.

All keys nereden seçiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı