Bütçeniz nedir? 2700 civarına çıkabilecekseniz çok daha güzel hem mekanik hem de manyetik klavyeler var, tmr sensör deniyor, istediğiniz switchi takabiliyorsunuz.
Maksimum 2000₺ diye düşünmüştüm ama ciddi bir fark olacak olursa 2700₺ ye çıkarım.
Hem kalite hem de büyük bir fark var, sesi iyi değil fakat istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir klavye. Akko gibi büyük markaların güvencesinde üretiliyor. İsterseniz linkini atabilirim.
Olur hocam, aklınızda başka modeller varsa onları da öğrenmek isterim.
Linkini şöyle bırakayım;
AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar.www.gaming.gen.tr
Tmr sensör olduğu kendi sitesinde yazıyor, hem manyetik hem de mekanik switchlere uyumlu, ayrıca 2600 TL'ymiş. Eğer beyaz isterseniz 300 TL fark var.
Şu anlık attığım haricinde fiyatına değecek bir model yok açıkçası, ilerleyen dönemlerde yeni klavyeler de çıkacaktır. İsterseniz Ajazz alux68 modeline de bakabilirsiniz fakat biraz pahalı, iyi yanı alüminyum kasaya sahip ve kaliteli.
Hocam konunun başında bahsettiğiniz mad68 he nasıl.
Hocam konunun başında bahsettiğiniz mad68 he nasıl.
Bir de ille kablosuz olsun demiyorum kablolu ve kaliteli klavyeler var mı bildiğiniz.
Attım klavye kablolu ve kaliteli olan modellerle aynı kalitede ve kablosuz bağlantı sunan bir model, o yüzden önerdim. İstediğiniz gibi kullanabilmeniz için de iki switch tipini de destekliyor. Mad68he gibi modellerin hala alınmayacak olduğunu düşünüyorum açıkçası, markayla hala herhangi bir iletişim kuramadım ve kalitesi hakkında tartışılır diyebilirim.
Hocam önceden dediğim gibi 1-2 hafta sonra alacağım hatta duruma göre daha da bekleyebilirim o yüzden siz iyi fırsatlı modeller buldukça buraya atabilir misiniz ya da ben ayrı bir konu mu açayım.
Akko'nun bu modeli manyetik ve mekanik switchlerle uyumlu olan model değil. O model Ultra TMR olarak geçiyor 5000 TL civarı. Bu klavyeyi 3 gün kullandım. Rapid trigger hassas ayarlarda takılma yaptı. Kendi kendine rapid trigger ayarladığım tuşlar takılıyor. Geri iade ettim. Madlions uygun fiyata yakaladım onu kullanıyorum bir süredir. Akko gibi takılma hiç yapmadı en hassas rapid trigger ayarlarında kullanmama rağmen. Ajazz da vardı elimde ama Madlions'dan memnun kalınca onu sattım. LED olmaması biraz kötü geldi shine through keycapslerim var. Işıkla daha güzel duruyor. Tuş basım hissiyatı olarak Akko hepsinden güzel ama neyi sorunlu bilmiyorum rapid trigger bazen bozuluyor. (Madlions'un space, enter ve backspace tuşları hissiyatı Akko'dan daha güzel. Akko'da backspace ve enterda stabilizer yok sanırım. O sebeple biraz kötü. Ama diğer tuşlar genel olarak Akko'da daha güzel) Yazma hissi olarak bakıldığında hiçbiri mekanik klavyeler kadar güzel değil. Gateron pro switchlerle de deneyeceğim ileride.Linkini şöyle bırakayım;
AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar.www.gaming.gen.tr
Tmr sensör olduğu kendi sitesinde yazıyor, hem manyetik hem de mekanik switchlere uyumlu, ayrıca 2600 TL'ymiş. Eğer beyaz isterseniz 300 TL fark var.
Şu anlık attığım haricinde fiyatına değecek bir model yok açıkçası, ilerleyen dönemlerde yeni klavyeler de çıkacaktır. İsterseniz Ajazz alux68 modeline de bakabilirsiniz fakat biraz pahalı, iyi yanı alüminyum kasaya sahip ve kaliteli olması.
Bu modellere de göz gezdirebilirsiniz fakat 65 dolar olan modelde RGB olup olmadığını bilmiyorum maalesef.AJAZZ ALUX68 HE Series Full Aluminum Keyboard
AJAZZ is committed to creating a leading computer peripheral brand. It actively promotes diversification and globalization, advocating for a more comprehensive, cutting-edge, and stylish youthful lifestyleajazzbrand.com
Akko'nun bu modeli manyetik ve mekanik switchlerle uyumlu olan model değil. O model Ultra tmr olarak geçiyor 5000 TL civarı. Bu klavyeyi 3 gün kullandım. Rapid trigger hassas ayarlarda takılma yaptı. Kendi kendine Rapid trigger ayarladığım tuşlar takılıyor. İade ettim. Madlions uygun fiyata yakaladım onu kullanıyorum bir süredir. Akko gibi takılma hiç yapmadı en hassas Rapid trigger ayarlarında kullanmama rağmen. Ajazz da vardı elimde ama Madlions'dan memnun kalınca onu sattım. LED olmaması biraz kötü geldi shine through keycapslerim var. Işıkla daha güzel duruyor. Tuş basım hissiyatı olarak Akko hepsinden güzel ama neyi sorunlu bilmiyorum Rapid trigger bazen bozuluyor. (madlions'un space, enter ve backspace tuşları hissiyatı Akko'dan daha güzel. Akko'da backspace ve enterda stabilizer yok sanırım. O sebeple biraz kötü. Ama diğer tuşlar genel olarak Akko'da daha güzel) yazma hissi olarak bakıldığında hiçbiri mekanik klavyeler kadar güzel değil. Gateron Pro switchlerle de deneyeceğim ileride.