Elektronik Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tekrar rica ederim, hayırlı olsun. Ayarlarını yapamazsanız buraya gelebilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırım. Dikkat etmeniz gereken tek şey Rapid trigger yerine actuation point ayarlamamak😀

Selam, klavyem bugün elime ulasacak buyuk ihtimal ama ayarlarinin nasıl yapilacagini anlamis degilim garip geliyor bana snwondwo yardimci olabilir misiniz? FPS oyunlari oynadigimi soylemistim.

Bulabildiğim tek sessiz switchler bunlar, manyetik polaritesi n olduğu için muhtemelen uyacaklardır. 16 dolara 70 tane alabilirsiniz, vergilerle çok pahalı olmayacaktır. Ses testleri hakkında bir fikrim yok, sadece yorumlara baktım.

Drivere girip stroke settings kısmında Dead zone ayarından bir ekran görüntüsü paylaşır mısınız?

Rapid trigger açmadıysanız açın, isterseniz release ayarını biraz arttırabilirsiniz, aynı orantıda trigger de arttırmak mantıklı olacaktır.
Dead Zone ayarı böyle hocam.Rapid trigger açtım.Release ve pressi 0.4 yaptım yine aynı sorunla karşılaştım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-12 124337.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-12 124337.png
    734 KB · Görüntüleme: 35
Dead zone ayarı böyle hocam. Rapid trigger açtım. Release ve pressi 0.4 yaptım yine aynı sorunla karşılaştım.

Dead zone ayarını 0.00mmye çekip onaylayın, düzelecektir diye düşünüyorum açıkçası. Düzelmezse wasd tuşları için farklı tuşlardan switch swaplamayı deneyebilirsiniz.

Release ve triggeri aynı ayarda yapmayın, trigger 0.40mm, release 0.30mm veya 0.25mm olsun.

Dead zone ayarını 0.00mmye çekip onaylayın, düzelecektir diye düşünüyorum açıkçası. Düzelmezse wasd tuşları için farklı tuşlardan switch swaplamayı deneyebilirsiniz.

Release ve triggeri aynı ayarda yapmayın, trigger 0.40mm, release 0.30mm veya 0.25mm olsun.
Ayaarları dediğiniz gibi yaptım hocam.Oyuna girince kontrol sağlayacağım.Çok teşekkür ederim.Bir de bu klavyede F5 tuşu gibi tuşlara hangi kombinasyonla basılıyor acaba ?

Ayaarları dediğiniz gibi yaptım hocam. Oyuna girince kontrol sağlayacağım. Çok teşekkür ederim. Bir de bu klavyede F5 tuşu gibi tuşlara hangi kombinasyonla basılıyor acaba?

FN + 5 şeklinde F5 yapabilirsiniz, rica ederim.

FN ile yandaki Home, del, pgup ve pgdown gibi tuşlara basarak da insert ve benzeri kombinasyonları yapabilirsiniz. Detaylı bilgi driverde yer alıyor.

@enzyyx merhaba hocam konudan bağımsız olacak ama bir klavye alacağım. Sizde bayağı bilgilisiniz bu konuda, konun başında bahsettiğiniz Ajazz AK680 Max klavye stoklarda kalmamış. Alternatif olarak önerebileceğiniz klavye var mı?
Konuyu bölmüş olacağım kusura bakmayın.

@enzyyx merhaba hocam konudan bağımsız olacak ama bir klavye alacağım. Sizde bayağı bilgilisiniz bu konuda, konun başında bahsettiğiniz Ajazz AK680 Max klavye stoklarda kalmamış. Alternatif olarak önerebileceğiniz klavye var mı?
Konuyu bölmüş olacağım kusura bakmayın.

Müsait bir zamanda AK680 Max stoklarına bakacağım, eğer bulamazsam farklı bir klavye önereceğim. Son zamanlarda stoklar aralıklarla geliyor AliExpress'te fakat çoğunlukla yok maalesef, hala stokta varsa ajazzbrand üzerinden de alabilirsiniz klavyenin RGB versiyonunu.

En ucuzu 45 dolardı o sitede, vergi de çıkmıyor. Sipariş verecekseniz not kısmına 15 dolar olarak beyan etmelerini istediğinizi söylemeyi unutmayın.

Müsait bir zamanda AK680 Max stoklarına bakacağım, eğer bulamazsam farklı bir klavye önereceğim. Son zamanlarda stoklar aralıklarla geliyor AliExpress'te fakat çoğunlukla yok maalesef, hala stokta varsa ajazzbrand üzerinden de alabilirsiniz klavyenin RGB versiyonunu.

En ucuzu 45 dolardı orada.

Anladım hocam, geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim. Bir iki hafta sonra alacağım yani AK680'i beklerim olmazsa başka bir şey önerirseniz çok memnun olurum tekrar teşekkür ederim.

Anladım hocam, geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim. Bir iki hafta sonra alacağım yani AK680'i beklerim olmazsa başka bir şey önerirseniz çok memnun olurum tekrar teşekkür ederim.

Bütçeniz nedir? 2700 civarına çıkabilecekseniz çok daha güzel hem mekanik hem de manyetik klavyeler var, tmr sensör deniyor, istediğiniz switchi takabiliyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı