Ajazz AK680 vs Redragon 617 Fizz

Bütçe
1000-1200 TL
Limitin olup olmaması fark etmiyor kartta 621+ üstü varsa çeker tabii ayrıyeten limit koyduysa bilemem.

Onay vermedi bakiye yetersiz diyor ve lütfen kartı değiştirin diyor içince para olmasına rağmen.
Kartta ürün tutarından ortalama 150 TL kadar fazla para bulunması lazım eğer banka kartıyla alıyorsanız.
''Alışveriş sonrasında ilgili tutar provizyonda bekletilip, dönem hareketine geçeceği zaman TL’ ye dönüştürüldüğü için arada kur farkı olabilmektedir. Bu sebeple arada oluşabilecek kur farkı önceden tahmin edilemeyeceği için bloke, alışveriş tutarından daha fazla konulmaktadır. Eğer dönem hareketine yansıdığında arada kalan fazla tutar var ise müşterinin vadesiz hesabına iade edilir.''

Kartta ürün tutarından ortalama 150 TL kadar fazla para bulunması lazım eğer banka kartıyla alıyorsanız.
"Alışveriş sonrasında ilgili tutar provizyonda bekletilip, dönem hareketine geçeceği zaman TL'ye dönüştürüldüğü için arada kur farkı olabilmektedir. Bu sebeple arada oluşabilecek kur farkı önceden tahmin edilemeyeceği için bloke, alışveriş tutarından daha fazla konulmaktadır. Eğer dönem hareketine yansıdığında arada kalan fazla tutar var ise müşterinin vadesiz hesabına iade edilir."

Cevabınız için teşekkür ederim. Zaten yorumu yazdiktan sonrakı gün fazladan para attim ve hallettim.

Bir üst modeli almıştım.

Ankara içinde iseniz gelince vereyim size aldığım fiyata.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı