Ajazz AK820 75% mekanik klavye alınır mı?

Bende aldım aynısından gelmesini bekliyorum sana kaç günde geldi?
Ben de Amazondan 5087B Plus sipariş verdim hocam 19 Martta, 22 Martta İstanbula gelmiş bile. Pazartesi teslim ederler büyük ihtimal. Amazon düşünülenden daha hızlı getiriyor yurt dışı kargolarını.

Ben de Amazon'dan 5087b Plus sipariş verdim hocam 19 Mart'ta, 22 Mart'ta İstanbul'a gelmiş bile. Pazartesi teslim ederler büyük ihtimal. Amazon düşünülenden daha hızlı getiriyor yurt dışı kargolarını.

Ben de Amazon'dan 5087b Plus sipariş verdim hocam 19 Mart'ta, 22 Mart'ta İstanbul'a gelmiş bile. Pazartesi teslim ederler büyük ihtimal. Amazon düşünülenden daha hızlı getiriyor yurt dışı kargolarını.

Bende ayın 19'unda aldım bugün Türkiye'ye ulaştı cumartesi günü gelir yazıyor Amazon da.

Bu modeli satın aldım 10 gün önce şimdilik bir problemi yok, ama sanırım tam olarak RGB değil ya da ben macOS ile kullandığım için yazılımdan ayarlayamadığımdan kaynaklı.
Merhaba konudan uzun zaman geçmiş görürseniz çok mutlu olurum bende bu klavyeyi almayı düşünüyorum bu aynisi sanırsam: Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More
Performansı nasıl herhangi bi sorun yasadinmi
1 yılda bi sıkıntı oldumu fps oyunlarında performansı nasıl

Hocam geldi mi aldığınız ürün memnun musunuz ve Pro ile arasında Switch farkı var mı?
Sizlerde aldıysanız yorumlarınızı dinlemek isterim

Yok klavye geldi bayağı güzel kaliteli sesi çok iyi.
.

Merhaba konudan uzun zaman geçmiş görürseniz çok mutlu olurum bende bu klavyeyi almayı düşünüyorum bu aynisi sanırsam: Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More
Performansı nasıl herhangi bir sorun yasadinmi.
1 yılda bir sıkıntı oldu mu FPS oyunlarında performansı nasıl.

Sizlerde aldıysanız yorumlarınızı dinlemek isterim.

Model ve görünüş olarak aynı gibi duruyor. Ben sarı switch olan modelini almıştım, performans olarak herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sağlamlık konusunda da herhangi bir problem yok hala ilk günkü gibi duruyor, herhangi bir keycaps hasarı ya da switch problemi yaşamadım. Oyun konusunda bir yorumum yok çünkü hiç oyun oynamadım, genel günlük kullanımda ve kod yazmada bir problem yaşamadım. Ek olarak sarı switchler çok hassas bunu göze alarak almanızı öneririm, bazen yanlış basmalar olabiliyor (özellikle tuşun kenarına basınca yandaki tuşa da basılabiliyor.).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı