Ajazz AK820 alınır mı?

Bütçe
2000

ıslak kedy

Femtopat
Daha fazla  
Kullandığım klavyeyi sattım ve 2000 TL civarında Ajazz AK820 (Pro olmayan versiyon) buldum ama bu fiyata bu daha iyi denilebilecek bir klavye var mı bilmiyorum. Başka klavye önerecek olursanız hangisi?

• En az %75 olmalı. %60'lık klavyeler kullandım ve gündelik kullanımda pratik bulmadım.
  • Hotswap olmalı.
  • RGB (opsiyonel)
  • 2000 TL üstüne çıkmayan fiyat olmalı.

Ve kullanan biri varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

Yok hocam daha almadım ama şimdi de gözüme VGN Gamepower RK86 çarptı o güzel duruyor belki bunu da alabilirim Amazon.com.tr
Rk86 alanların bazılarında çift basma sorunu çıkıyor hocam. Biri forumda çift basma sorunu olduğu için hem para iadesi üstüne ürünün kendisinde kaldığını yazmış. Alınabilir gibi.

Kullandığım klavyeyi sattım ve 2000 TL civarında Ajazz AK820 (Pro olmayan versiyon) buldum ama bu fiyata bu daha iyi denilebilecek bir klavye var mı bilmiyorum. Başka klavye önerecek olursanız hangisi?

• En az %75 olmalı. %60'lık klavyeler kullandım ve gündelik kullanımda pratik bulmadım.
  • Hotswap olmalı.
  • RGB (opsiyonel)
  • 2000 TL üstüne çıkmayan fiyat olmalı.

Ve kullanan biri varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
AK820 Pro veya AK992 öneririm.

Bende AK820 (Pro olmayanı) almayı düşündümde bunun kablo ve ekran harici başka bir farkı yok değil mi? Switch'ler falan aynı yani.

Hocam biri Ajazz biri VGN nasıl aynı Switch'leri olsun? AK820'nin switchleri daha iyi bundan. Üstteki yazdığım yazıya bakarsanız RK86'nın bazılarının sorunlu olduğunu anlarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı