Ajazz AK820 Max alınır mı?

isra2002

Hectopat
Daha fazla  
  • Bütçe 2500 TL civarı.
  • Görüntüsü çok hoş ama klavyelerden pek anlamıyorum o yüzden iyi mi? Kötü mü? Aydınlatırsanız sevinirim.
  • Ya da bu fiyata daha iyisi var mı?

• Bütçe 2500 TL civarı.
  • Görüntüsü çok hoş ama klavyelerden pek anlamıyorum o yüzden iyi mi? Kötü mü? Aydınlatırsanız sevinirim.
  • Ya da bu fiyata daha iyisi var mı?
Hocam Whatgeek TR gönderimleri kapalıydı şu an açık mı bilmiyorum 2500'e her şey dahil alabiliyorsanız iyi ama hiç zannetmiyorum. Pro modeli var bende gayet de memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Whatgeek TR gönderimleri kapalıydı şu an açık mı bilmiyorum 2500'e her şey dahil alabiliyorsanız iyi ama hiç zannetmiyorum. Pro modeli var bende gayet de memnunum.
Pro da iyi de MAX, pro'nun üst versiyonu. Vergilerle falan aynı fiyata geliyor. Whatgeek ten alışveriş yaptım, vergi çıkmadı. Ve şuan Türkiye satışı açık gibi 8-9 dolarlık bir kargo bedeliyle, üzerine %12 lik indirim kodu girerek 70 dolara denk geliyor. Bana gereken bilgi parasına değer mi ya da daha iyisi var mı ?

Pro da iyi de MAX, pro'nun üst versiyonu. Vergilerle falan aynı fiyata geliyor. Whatgeek ten alışveriş yaptım, vergi çıkmadı. Ve şuan Türkiye satışı açık gibi 8-9 dolarlık bir kargo bedeliyle, üzerine %12 lik indirim kodu girerek 70 dolara denk geliyor. Bana gereken bilgi parasına değer mi ya da daha iyisi var mı ?
Hocam artık bi çok kişiye vergi çıkıyor haberiniz olsun vergi memurunun kafasına göre 2 katı da vergi çıkabilir çıkmama ihtimali çok az.Onun dışında çok iyi klavye kesinlikle parasına değer

Birde denemeye çalıştım kart yeri yüklenmiyor açılmamış galiba

Hocam artık birçok kişiye vergi çıkıyor haberiniz olsun vergi memurunun kafasına göre 2 katı da vergi çıkabilir çıkmama ihtimali çok az. Onun dışında çok iyi klavye kesinlikle parasına değer.

Bir de denemeye çalıştım kart yeri yüklenmiyor açılmamış galiba.

1 ay oldu alışveriş yapalı, vergi çıkmadı dostum. Ama çıkabilir de diğer alışverişte, olabilir. Bende payment yeri var. Ya PayPal'ya da bank kartı seçtiriyor, bilgileri girebiliyorum.

Hocam merhaba ben de aynı klavyeyi almayı düşünüyorum bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.
Siz hangi renk ve switchi aldınız? Memnun musunuz? Gelmesi kaç gün sürdü?

Hocam merhaba ben de aynı klavyeyi almayı düşünüyorum bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.
Siz hangi renk ve switchi aldınız? Memnun musunuz? Gelmesi kaç gün sürdü?
Siyah olanı ve tek seçenek olan " Avocado " switch aldım. Memnunum ama bana göre 2 sıkıntısı var.
  • 1. şarjı 4-5 gün gidiyor, ışık ve Gif kullanmadan.
  • 2. olarak, 3 yıl sadece TKL klavye kullandığım için Shift tuşunun küçüklüğüne ve Home tuşunun olmayışına hala alışamadım. Başka sorunum yok.
Küçük ama 1-2 eksisi daha var;
  • mesela kablosu örme değil ama uzun.
  • Dongle Kasaya takmak zorundasın, çünkü dongle'ı masanın üstünde kullanmak için gereken aparat çıkmıyor, bende mouse'la gelen aparata takıp kullanıyorum masaüstün de.
Başka da sorunum yok.
Ha bir de eğer alırsan diye 5 tane driver var sitelerin de ama sadece birisi çalışıyor. 5'ini de indir, birisi çalışır, ben hangisini indirdim unuttum.
Link : https://www.a-jazz.com/en/search.jsp?id=422&q=ak820max

Tam 10 günde geldi. Ama sınır 150 dolarken gelmişti, belki şuan gecikebilir ve fazladan ücret çıkma ihtimali çoooook yüksek. Bende çıkmamıştı.
Site ürünü 30 euro altı olarak gösterirse sıkıntı çıkmaz ancak gümrük görevlileri ürünün fiyatına bakarsa gümrükte kalır riske değmez. Connectgame'den Ek75 Pro veya Ek75 RT alınabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı