Ajazz AK820 Pro Gift Switch için Keycaps önerisi

Benim bunlarda da gözüm vardı ama o an Plania ahşap daha uyguna geliyordu. Dedim Türkler kazansın Ama hem bambu hem pleksiglas çok tatlılar.
Pleksiglas dediğin şeffaf olan mı ? Şeffaf olan aşırı şık ve alınası geldi ama bambu ile arasındaki fark sadece görüntü olacak gibi. Onun haricinde hyperx daha rahat olur mu sizce yoksa ahşapta siz rahat mısınız ? Zaten bende SS 7 Apex olduğu için onun bilek desteği de yeterli geliyor bana, sünger değil ama hafif mat bir yüzeyi olunca hiç sorun yaşamadım.
Şimdi baktım da pleksiden geliyormuş, anladım. Sanırım bende Pleksiglas dediğinizi alacak gibiyim şimdilik ama rahat olur mu sizce ? Hyperxten 100 TL daha ucuz ama yeterli rahatlık sağlar mı acaba ?

Son düzenleme:
Hyper-x daha ergonomik tabii ki. Yani yumuşaklığı, verdiği serinlik hissi falan daha konforlu. Arkadaşım kullanıyor ve çok memnun. Dayanıklı da. Ama tabii ki bu tür kumaştı süngerdi flan ömürleri oluyor. Pleksiglass veya bambuyu aldığında ömür boyu kullanırsın. Keyfine zevkine bağlı.

Dostum selam uzun zaman olmuş ama sende olan keycaps modellerini gördüm elinde var mı yada paylaştığın keycaps nereden alabilirim yardımcı olursan sevinirim ajazz ak820 pro klavye için teşekkür ederim

Dostum selam uzun zaman olmuş ama sende olan keycaps modellerini gördüm elinde var mı yada paylaştığın keycaps nereden alabilirim yardımcı olursan sevinirim ajazz ak820 pro klavye için teşekkür ederim
Hocam eger dusunurseniz elimde Gskill Crystal var.

Siz özelden yazabilir misiniz numaranızı bu arada hangi renk
Uyeler arasi ozel mesaj atma kapali hocam forumda.
Siyah Renk
Fotografi gecen bir arkadasa atmistim WhatsApp kaliteyi bozmus.

Forumdaki ismim ile Instagram ismim ayni oradan ulasip mesaj atin hocam iletisim numarasi paylasayim WhatsApp uzerinden goruselim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…