Ajazz AK820 Pro için switch önerisi

il.Padrino

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba; maalesef klavye konusunda biraz cahilim o yüzden bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Forumda AK820 Pro çok övülmüştü bende çok bilmediğimden yaklaşık 1 sene önce almıştım fakat klavye ile ilgili 2 sorunum var. Birincisi switchler biraz sesli çalışıyor malum yaz aylarında kapılar açık olduğundan ev ahalini biraz rahatsız ediyorum.
İkincisi tuşlar çok hassas, mesela CS oynarken elim yanlışlıkla Q tuşuna sadece dokunuyor ama çat diye silah değişiyor veya space tuşuna biraz dokunuyorum zıplıyor. Tabii bu çok nadir oluyor ama yine de sinir bozucu bir durum bu hassaslık olayını switch değiştirerek çözebilir miyim?( biraz araştırdım ama Rapid trigerler uyumsuzmuş) yani sözün özü hem hassas olmayan hem sessiz çalışan ak 820 Pro'ya uygun switch var mıdır?

Şimdiden çok teşekkür ederim

Bütçe nedir ?

Hocam abartı olmadığı sürece bütçe çok önemli değil diyeceğim ama çok pahalı olursa yeni klavye de alabilirim 1000-1500 arası bu şartları sağlayan switch için yeterlimidir?

Hocam abartı olmadığı sürece bütçe çok önemli değil diyeceğim ama çok pahalı olursa yeni klavye de alabilirim 1000-1500 arası bu şartları sağlayan switch için yeterli midir?

Eğer sessiz istiyorsanız biraz para vermeniz lazım hocam. 2 paket alırsanız 2kya gelir. AKKO Penguin 5pin (45 Adet - Sessiz) Tactile Switch çıkmam diyorsanız https://tr.aliexpress.com/item/1005...o5v4vVCx&utparam-url=scene:search|query_from:

Kailh'lerde gayet sessiz. Bu fiyata başka olarak Outemu'nun silentleri var ama Outemu alınmaz bu paraya bence.

Aslında şöyle bakınca tüm tuş takımını değiştirmeme gerek yok gibi gözüküyor, harfler ve çok kullanılan ctrl esc shift vb tuşlarını değiştirsem yeterli olmaz mı? 45 adet yeterli bi sayı gibi sanki. Outemular çok pahalıymış hocam ya o kadar vermeye gerek yok. Peki bu switchler hassas değildir değil mi? Ayrıca 820 pro’ya uygundur sanırım çok soru sordum kusura bakmayın

Bunlarda o sorunu yaşamazsın, Outemu atmadım ki hocam size Kailh ve Akko attım . AliExpress'teki Kailh. Onlarda güzel, 45 tane yeterli olur diyorsanız oda olur ve evet uyumlu. Sorun yok hocam.

Yok onu kendim araştırdım hocam, bayağı pahalı olduğunu görünce kapattım zaten çok teşekkür ederim yardımlarınız için

Araştırırken bu ürüne denk geldim hocam. Bu işimi görür mü? 70’lisi 910 liraya denk geliyor.

Son düzenleme:

Dediğim Outemu'lar buydu, Zayıf Outemu'lara nazaran daha geç bozuluyorlar bu iyi. zaten pek bi silent switch yok piyasada.

Tamamdır hocam bunu alacak gibiyim o zaman. Çok teşekkürler yardımınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…