il.Padrino
Centipat
Daha fazla
Herkese merhaba; maalesef klavye konusunda biraz cahilim o yüzden bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Forumda AK820 Pro çok övülmüştü bende çok bilmediğimden yaklaşık 1 sene önce almıştım fakat klavye ile ilgili 2 sorunum var. Birincisi switchler biraz sesli çalışıyor malum yaz aylarında kapılar açık olduğundan ev ahalini biraz rahatsız ediyorum.
İkincisi tuşlar çok hassas, mesela CS oynarken elim yanlışlıkla Q tuşuna sadece dokunuyor ama çat diye silah değişiyor veya space tuşuna biraz dokunuyorum zıplıyor. Tabii bu çok nadir oluyor ama yine de sinir bozucu bir durum
bu hassaslık olayını switch değiştirerek çözebilir miyim?( biraz araştırdım ama Rapid trigerler uyumsuzmuş) yani sözün özü hem hassas olmayan hem sessiz çalışan ak 820 Pro'ya uygun switch var mıdır?
Şimdiden çok teşekkür ederim
İkincisi tuşlar çok hassas, mesela CS oynarken elim yanlışlıkla Q tuşuna sadece dokunuyor ama çat diye silah değişiyor veya space tuşuna biraz dokunuyorum zıplıyor. Tabii bu çok nadir oluyor ama yine de sinir bozucu bir durum
Şimdiden çok teşekkür ederim