Ajazz AK820 Pro vs Ajazz AK992

zaitsev

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6500 XT 4GB/ i5-11400F 2.6GHZ / 8X1 1600MHZ / Exceria 500 GB
Yukarıdada belirttiğim iki cihaz arasında kaldım. İkisinin de fiyatı Amazon'da neredeyse aynı. AK820 daha ucuz şu anda. Kablosuz özelliklerini kullanmayacağım. Bluetooth belki kullanabilirim. İkisinimde arasında kaldım. Önerilerinizi bekliyorum. Türkçe dil düzeni çok da önemli değil

Tamamen ihtiyaçlarınıza bağlı. Bence görünüş olarak AK820Pro daha iyi.

Yukarıdada belirttiğim iki cihaz arasında kaldım. İkisinin de fiyatı Amazon'da neredeyse aynı. AK820 daha ucuz şu anda. Kablosuz özelliklerini kullanmayacağım. Bluetooth belki kullanabilirim. İkisinimde arasında kaldım. Önerilerinizi bekliyorum. Türkçe dil düzeni çok da önemli değil
İkisinden birini alacak olsam Ak820 Pro alırdım ama şu an F75 aşırı indirimdeyken onu alırdım Ak820 Pro ile aynı seviyede bir klavye.

İkisinden birini alacak olsam Ak820 Pro alırdım ama şu an F75 aşırı indirimdeyken onu alırdım Ak820 Pro ile aynı seviyede bir klavye.
Artık milli forum klavyemiz.

Hot swapsa çatur çutur alıcam stokta var

Vergiyle yaklaşık 1000 tl oluyor demi. Öyle gördümde attığınız forumda

Vergiyle yaklaşık 1000 tl oluyor demi. Öyle gördümde attığınız forumda
Evet ama bazı hesaplarda minimum sipariş 670 TL ekstra bir şeyler ekleyebilirsiniz ya da rastgele bir ürün ekleyip sipariş ettikten sonra rastgele eklediğin ürünü iptal edebilirsiniz paranın karta gelmesi 3-5 gün sürebiliyor. İptal ederken hangi ürünü iptal edeceğini seçebiliyorsun.

Bende öyle bi şey yok hesap açmadan alınabiliyor sanırsam. Ayrıca indirim ne zaman bitiyor arkadaşım almak istiyormuş da

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı