Ajazz AK820 Pro vs Gamepower Gasket Elite X

579182

Decapat
Bu 2 klavye arasından hangisini önerirsiniz? Kesin Trendyol'dan alacağım yani kalite olarak tatmin olma açısından hangisini önerirsiniz? Ajazz da numpad yok tek bunu düşünüyorum numpad istiyorum aslında ama size sormak istedim. Hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam selamlar, bu yazıyı AK820PRO ile yazıyorum. Alalı 3 ay oluyor sanırsam çok memnunum ben şahsen. Alacaksanız kaçırmayın derim. Numpad çok dert değil benim için aktif kullanıyorsanız numpadi iş farklı tabii.

Hocam selamlar, bu yazıyı AK820PRO ile yazıyorum. Alalı 3 ay oluyor sanırsam çok memnunum ben şahsen. Alacaksanız kaçırmayın derim. Numpad çok dert değil benim için aktif kullanıyorsanız numpadi iş farklı tabii.
Ya numpadi kullanmiyorum ama bazı oyunlarda lazım olur diye kafama takılıyor GTA V de uçak surerken mesela, normalde ordan kullanmam numara yazarken klavyenin üstündekilerle yazarım bilemedim normalde orayı kullanmam ama oyunlarda lazım olmazsa ajazz alayım bari, bu arada siz Trendyoldanmi aldınız gift switch mi?

Ya numpadi kullanmiyorum ama bazı oyunlarda lazım olur diye kafama takılıyor GTA V de uçak surerken mesela, normalde oradan kullanmam numara yazarken klavyenin üstündekilerle yazarım bilemedim normalde orayı kullanmam ama oyunlarda lazım olmazsa Ajazz alayım bari, bu arada siz trendyoldanmi aldınız gift switch mi?

Hocam şimdi şöyle de bir şey var oyun içerisindeyken ayarlardan tuş ataması yapıp normal tuşlarla da oynayabilirsiniz. Mesela ben GTA V bu klavyeyle oynadığımda uçağı (I, J, K, L) tuşlarında kullanıyordum yani çok dert etmeyin. Ben Trendyol'dan değil Amazon'dan aldım hocam. Bendeki klavye flying fish switch, gift bundan çok daha güzel.

Hocam şimdi şöyle de bir şey var oyun içerisindeyken ayarlardan tuş ataması yapıp normal tuşlarla da oynayabilirsiniz. Mesela ben GTA V bu klavyeyle oynadığımda uçağı (ı, J, K, l) tuşlarında kullanıyordum yani çok dert etmeyin. Ben Trendyol'dan değil Amazon'dan aldım hocam. Bendeki klavye flying fish switch, gift bundan çok daha güzel.

Trendyol'dan da alınca orijinal Ajazz AK820 Pro geliyor değil mi? Bilemedim ya Gamepower gasket modelınde numpad var falan ama herkes Ajazz onermıs forumda ve Gamepower almayın diyorlar sipariş vereceğim siz gift mi önerirsiniz ne yapsam bilemedim.

Trendyol'dan da alınca orijinal Ajazz AK820 Pro geliyor değil mi? Bilemedim ya Gamepower gasket modelınde numpad var falan ama herkes Ajazz onermıs forumda ve Gamepower almayın diyorlar sipariş vereceğim siz gift mi önerirsiniz ne yapsam bilemedim.

Satış yapan mağazanın yorumlarına, değerlendirme puanlarına bakın. Gift sw sizi asla üzmez hocam ben de başta onu almayı düşünüyordum, stoklarda yok diye bu sw tercihini yaptım.

Satış yapan mağazanın yorumlarına, değerlendirme puanlarına bakın. Gift SW sizi asla üzmez hocam ben de başta onu almayı düşünüyordum, stoklarda yok diye bu SW tercihini yaptım.

Bilemedim cidden top 75 diye klavye var ama oda stokta yok bilemedim ne yapsam numpad önemli mi o kadar yahu Ajazz da yüksek gibi geldi her klavye oyle herhalde.

Bilemedim cidden top 75 diye klavye var ama oda stokta yok bilemedim ne yapsam numpad önemli mi o kadar yahu Ajazz da yüksek gibi geldi her klavye oyle herhalde.

Hocam bu hot-swap bir klavye, switchleri markanın kendi üretimi. Ekranlı, malzeme kalitesi iyi. Daha da zamlanmadan almak şart bence. Malum yıl başı geliyor.

Hocam bu hot-swap bir klavye, switchleri markanın kendi üretimi. Ekranlı, malzeme kalitesi iyi. Daha da zamlanmadan almak şart bence. Malum yıl başı geliyor.

NumLock kafamı çok karıştırdı biliyor musunuz :( bir de Trendyol'dan soylesem orijinal ürünmü geliyor yoksa Türkiye'de yan sanayi mi üretiliyor bilmiyorum yanlış olabilir ama yurt dışında kutu beyaz Türkiye'de kırmızı gibi Trendyol'dan alırsam farkı ne olur? Aynı ürünmü yoksa farklı, TR de uretılmısmı.

NumLock kafamı çok karıştırdı biliyor musunuz :( bir de Trendyol'dan soylesem orijinal ürünmü geliyor yoksa Türkiye'de yan sanayi mi üretiliyor bilmiyorum yanlış olabilir ama yurt dışında kutu beyaz Türkiye'de kırmızı gibi Trendyol'dan alırsam farkı ne olur? Aynı ürünmü yoksa farklı, TR de uretılmısmı.

Hocam başta dediğim gibi, distribütörün puanlamalarına bakacaksınız Numpad'e kafanız çok takılmasın dert edilecek şey değil bence. Ben Amazon'dan söylediğim de bana gri kutuda geldi. O kadar insana bu klavyeyi almalarında yardımcı oldum ilk defa kırmızı kutuyu sizden duydum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı