Ajazz AK820 Pro vs Gamepower Gasket Elite X

Ben olsam bütçeyi düşürüp Ek75 Pro veya kablosuz olması şart değilse Ek75 RT alırdım.
ekranlı istiyorum ya

Bütçeniz varsa ve kablosuz şartsa Top 75 HE de mantıklı manyetik switch ve kablolu/kablosuz kullanabiliyorsunuz ancak klavyenin kalitesi nasıl bir fikrim yok.
peki benım dedıgım 3 klavye arasından hangısı ? genelde full oyun oynuyorum fps v.b

peki benım dedıgım 3 klavye arasından hangısı ? genelde full oyun oynuyorum fps v.b
Bütçeniz varsa Top 75 HE derim çünkü manyetik switch rekabetçi oyunlarda güzel performans veriyor.

konuyu tam okumadım ama ak992 alabilirsiniz turkıyede var birkaç yerde ama fiyatı degııskenlik gösteriyor yada temu uzerınden alabilrisiniz ama yeni gumruk yasası ile gelirmi bilmem ben 1600 tlye temudan aldım

Top75 almanızı önermem şahsen fiyatı şişirilmiş bir klavye alacaksanız Top75 He alın derim.

Onda da ekran yok Ajazz'da var bilemedim Ajazz oyun için iyi olmaz mı diğeri içime sinmiyor bir sürü ayarı var ugrasmak istemıyorum bu arada İngilizce klavyede ing tuşların yerıne Türkçe harf taksam ona bassam Türkçe klavyede olanlar mı yazılacak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı