Ajazz AK820 Pro vs MCHOSE Z75s

Kayra23

Hectopat
Daha fazla  

Manyetik istiyorsa AK680 Max da olabilir.

Peki sizce Ajazz AK820 Pro mu yoksa MCHOSE Z75s mi? Arada 600 lira fark var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki sizce Ajazz AK820 Pro mu yoksa MCHOSE Z75s mi? Arada 600 lira fark var.

Ne istediğine bağlı AK820 Pro sesi inanılmaz güzel bir klavye TFT ekranı da mevcut ben ekran ve sesi çok güzel olduğu için AK820 Pro aldım aktif olarak da kullanıyorum ekranlı vs bir şey istiyorsan alabilirsin kesinlikle bir de Z75s yerine MCHOSE X75 tercih ederdim.

Abi ben niye uyarı yedim adam öneride bulundu 2 tane o ikisini sordum yeni konuluk bir durum yok ki?

O kadar fark yok diye biliyorum ama taksitli alacaksanız fark açılabilir, o konuda fikrim yok. İkisi de gayet iyi işini görecek klavyeler. Z75s belki bir tık daha kalitelidir ama arada aşırı farklar yok, hoşuna gideni al hocam.

Aralarında 600 lira fark var ve Ajazz daha güzel duruyor sanırım onu alırım.

Ne istediğine bağlı AK820 Pro sesi inanılmaz güzel bir klavye TFT ekranı da mevcut ben ekran ve sesi çok güzel olduğu için AK820 Pro aldım aktif olarak da kullanıyorum ekranlı vs bir şey istiyorsan alabilirsin kesinlikle bir de Z75s yerine MCHOSE X75 tercih ederdim.

Hangi switch kanki rengine göre switchleri değişiyor sanırım ben mavi renkliyi beğendim hem renk açısından hem de 2400 TL.

1748103441871.png

Senin AK820 Pro diye bahsettiğin bu sanırım. Bu pro modeli değil, max plus mı öyle bir şeydi.

1748103485316.png
1748103497670.png

Pro olanlar bunlar. @Mantar09 hocamın kullandığı da gift switch diye hatırlıyorum.
Senin sorduğun modeldeki switchin sesi nasıldır bilmiyorum, hiçbir yerde görmedim çünkü ama kötü olacağını sanmıyorum.

Eki Görüntüle 2498115

Senin AK820 Pro diye bahsettiğin bu sanırım. Bu Pro modeli değil, Max Plus mı öyle bir şeydi.

Eki Görüntüle 2498118Eki Görüntüle 2498119

Pro olanlar bunlar. @Mantar09 hocamın kullandığı da gift switch diye hatırlıyorum.
Senin sorduğun modeldeki switchin sesi nasıldır bilmiyorum, hiçbir yerde görmedim çünkü ama kötü olacağını sanmıyorum.

600 liraya değer bir fark yok ise onu alacağım ekran var diğerlerinde fakat ekran kalitesiz gösteriyor klavyeyi şu sahte akıllı saatler gibi bir vibe veriyor.

600 liraya değer bir fark yok ise onu alacağım ekran var diğerlerinde fakat ekran kalitesiz gösteriyor klavyeyi şu sahte akıllı saatler gibi bir vibe veriyor.
Ekranı var diye kalitesiz değil tabiki de ekran özellikle aradığın bir şey değilse beğendiğin model de yeterli olur. PCB olarak aynı sayılırlar zaten. Sadece switchlerinden biraz şüpheliyim ama ak820 max serisinde kullanılan diğer switchler kötü denecek seviyede değildi, o yüzden bu renktekinin de o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.

Ekranı var diye kalitesiz değil tabii ki de ekran özellikle aradığın bir şey değilse beğendiğin model de yeterli olur. PCB olarak aynı sayılırlar zaten. Sadece switchlerinden biraz şüpheliyim ama AK820 Max serisinde kullanılan diğer switchler kötü denecek seviyede değildi, o yüzden bu renktekinin de o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.

Sağ olun bu hafta almayı planlıyorum.

Eki Görüntüle 2498115

Senin AK820 Pro diye bahsettiğin bu sanırım. Bu Pro modeli değil, Max Plus mı öyle bir şeydi.

Eki Görüntüle 2498118Eki Görüntüle 2498119

Yukarıdaki Max modeli hocam sea salt switch kullanıyor blue switch gibi bana göre sesi Pro modelini öneririm bende gift switch varken Ajazz'dan başka klavye almam sanırım gift switch dışında.

Abi ben niye uyarı yedim adam öneride bulundu 2 tane o ikisini sordum yeni konuluk bir durum yok ki?

Hangi switch kanki rengine göre switchleri değişiyor sanırım ben mavi renkliyi beğendim hem renk açısından hem de 2400 TL.

Senin bahsettiğin hangi klavye 820'nin tonla modeli var çünkü link var mı?

Yukarıdaki Max modeli hocam sea salt switch kullanıyor blue switch gibi bana göre sesi Pro modelini öneririm bende gift switch varken Ajazz'dan başka klavye almam sanırım gift switch dışında.

Senin bahsettiğin hangi klavye 820'nin tonla modeli var çünkü link var mı?

Kanka bunun sonunda Max Plus yazıyor. Bu hem ucuz hem rengi güzel hem de ekran yok ekranı beğenmedim. Bu hangi switch ve sence 600 lira ekleyip Pro almaya değer bir fark var mı? Yuiis hocam 600 liralık fark yok dedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı