İnceleme Ajazz AK820 Pro

Sesi gayet tok. Sesini sevdim. AK996 ile AK820 Pro arasında gidip geldim.

Hocam hayırlı olsun. Vergiyi nereden ödediniz? İlla vergi dairesine gitmek gerekiyor mu?

Teşekkür ederim dostum, kapına gelen kargo görevlisi orada alıyor ücreti.

Hocam merhaba, aynı klavyeyi almayı düşünüyorum ancak aklımda bir soru var. Bunla bunun ne farkı var acaba?
Teknik açıdan hiç fark yok, fotoğraflara baktığınızda ekstra bir kaç tuş + kaliteli bir kabloyla geliyor. Ama kendi kablosu da yeterli bence. Pahalı olanı almanızı gerektirecek bir durum yok eğer kablolu kullanmayacaksanız.

Amazon TR'deki versiyonlar Flying Fish switch ile geliyor sanırım, hepsinin görsellerinde öyle yazıyor. Konudaki Gift switch daha tok bir sese sahip gibi duruyor.

Amazon TR'deki versiyonlar Flying Fish switch ile geliyor sanırım, hepsinin görsellerinde öyle yazıyor. Konudaki Gift switch daha tok bir sese sahip gibi duruyor.
Dediğiniz gibi ona dikkat etmek lazım, genel olarak bir bilgi göremedim bende. Sadece bir fotoda flying hakkında ufak bir bilgi yazmış. Teyit edip öyle sipariş vermek lazım. Gift switch öneririm sanırım Flying olan genel olarak blue switch'e daha yakın. Siz diyene kadar bende hiç onu düşünmemiştim.

Pro ile normalinin farkı nedir? Amazondan almayı düşünüyorum klavyeye ihtiyacım var. Ama bir yandan da tedirginim sorun çıkar ve destek alamam diye. Ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…