İnceleme Ajazz AK820 Pro

Süpersiniz, siparişi veriyorum çok teşekkür ediyorum.
Ben siparişi Gri renk olarak verdim birçok kişi beyaz ve mor rengini almış satıcıya mesaj atsam değiştirir mi acaba kararsız kaldım siparişi biraz aceleyle verdim sizce beyaz mor mu yoksa gri mi

Hocam sipariş verdiğiniz klavyenin linkini atabilir misiniz? Ben de almayı düşünüyorum da. Almışken düzgününü alayım.

Ben buradan aldım.
Ürün link

Bugün Türkiye'ye geldi mesajını aldım. Birkaç gün içerisinde elime ulaşır.
Fiyatı ve Türkiye'ye gelme süresi bu şekilde.

Bende 5 gün önce epomakerın sitesinden satın aldım bendende 1850 TL civarında para kesildi satın aldığımda geldiği zaman kaç para vergi tutucak düzenleme yaparım. Umarım sorunsuzca gelir ve istediğim gibidir.

Bu arada alan kişiler var ise kargocu eve geldiği zaman mı vergi tutarını tahsil ediyor arkadaşlar bilen var mı?

Evet kargocu geldiğinde kapıdan ödüyorsunuz. Ortalama 700TL vergi çıkar. Keşke aliexpressten alsaymışsınız vergi dahil 2.1K civarına geliyor.

Evet kargocu geldiğinde kapıdan ödüyorsunuz. Ortalama 700TL vergi çıkar. Keşke aliexpressten alsaymışsınız vergi dahil 2.1K civarına geliyor.
Teslimatı Haziran gösterdiği için almadım büyük ihtimalle ve şuan 2.3k valla keşke alsaymışım diyorum

Sağlık olsun diyelim ekranlı ve siyah modeli tercih ettim

Teslimatı Haziran gösterdiği için almadım büyük ihtimalle ve şuan 2.3k valla keşke alsaymışım diyorum

Sağlık olsun diyelim ekranlı ve siyah modeli tercih ettim
Aynı satıcı zaten gene epomaker. Hazirana kadar sürmez. Şansa bağlı 1hafta-3hafta arası. Bizim arkadaşa 9 günde bana 17 günde geldi.

Aynı satıcı zaten gene epomaker. Hazirana kadar sürmez. Şansa bağlı 1hafta-3hafta arası. Bizim arkadaşa 9 günde bana 17 günde geldi.

Dostum şimdi klavye geldiği zaman pudding keycaps takmak istiyorum ama hangisini alacağımı bilmiyorum fikrin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…