Ajazz AK870 alınır mı?

AK680'in büyük hali sanırım bu model. Ajazz'ın 2 klavyesini kullandım AK680 dahil ve bu modeldeki tuş kapaklarının yazıları belki 1-2 sene içerisinde aşınmaya başlayabilir ama istersen değiştirebiliyorsun kapakları. Tuşlar da aynı şekilde değiştirilebiliyor ve yedeğiyle geliyor zaten. Fiyatı da fena değil gibi artık eski fiyatlar yok, bence alınabilir bir klavye. Her parçası, kablo dahil olmak üzere modüler. Anakart bozulmadığı sürece uzun süre kullanılabilecek güzel bir klavyedir.

AK680'in büyük hali sanırım bu model. Ajazz'ın 2 klavyesini kullandım AK680 dahil ve bu modeldeki tuş kapaklarının yazıları belki 1-2 sene içerisinde aşınmaya başlayabilir ama istersen değiştirebiliyorsun kapakları. Tuşlar da aynı şekilde değiştirilebiliyor ve yedeğiyle geliyor zaten. Fiyatı da fena değil gibi artık eski fiyatlar yok, bence alınabilir bir klavye. Her parçası, kablo dahil olmak üzere modüler. Anakart bozulmadığı sürece uzun süre kullanılabilecek güzel bir klavyedir.

Anladım hocam çok teşekkür ederim, peki bu klavyeye uygun Switch'leri nereden bulurum acaba ya da hangisinin uymlu olduğunu nereden anlarım?

Anladım hocam çok teşekkür ederim, peki bu klavyeye uygun Switch'leri nereden bulurum acaba ya da hangisinin uymlu olduğunu nereden anlarım?
Yanlış hatırlamıyorsam 5 pinli switchleri desteklemiyor, 3 pinli mekanik switchlere bakabilirsin. 5 pinlilerin de 2 tane plastik ayağı var onları kesersen takılabiliyor ama boşuna uğraştırır, 3 pinli herhangi bir mekanik switchi takabilirsin.

Yanlış hatırlamıyorsam 5 pinli switchleri desteklemiyor, 3 pinli mekanik switchlere bakabilirsin. 5 pinlilerin de 2 tane plastik ayağı var onları kesersen takılabiliyor ama boşuna uğraştırır, 3 pinli herhangi bir mekanik switchi takabilirsin.

Tamamdır anladım hocam çok teşekkür ederim tekrardan, alıyorum klavyeyi.

Kral aktifsen bakar mısın bu kendisini sipariş ettiğimizde switchleri hazır mı geliyor switch oluyor mu yani? Oluyorsada hangi switch? Sorumu cevaplarsanız teşekkür ederim https://www.hepsiburada.com/ajazz-a...ik-hot-swapp-oyuncu-klavyesi-p-HBCV00007VVPM3 buradakini soruyorum bende aynısı galiba.
Evet switchler içinde geliyor normal klavye yani, direkt kullanabiliyorsunuz. Hangi switch ile geldiğini bilmiyorum ama resimde iki çeşit görünüyor biri kahverengi (tactile) diğeri de kırmızı (lineer) switch. İkisi de iyidir.

Dostum deneyimlerin ne yönde alınır mı? Sence coverzone ibaresinin olayı ne tam olarak biliyor musun?

Hala bu klavyeyi kullanmaktayım, hatta bu yorumu da bu klavyeyle yazıyorum. Klavyeden son derece memnunum hocam. 1200 küsür liraya almıştım zamanında hala bu paralara bulabilirsen düşünmeden alabilirsin. Klavye istediğimi tamamen karşılıyor. %100 klavyeden direkt %60 klavyeye geçmektense bu tarz bir %75 klavye çok daha iyi oluyor. Biraz araştırmayla yazılımını da bulup indirdim. Yazılıma pek gerek görmedim ama yine de bir köşede dursun diye tutuyorum. Olumsuz özellik olarak tuş dizliminin İngilizce olması diyebilirim. Ama ona da 3-4 günde tamamen alıştım diyebilirim. Ha bir de kırmızı-beyaz bir klavye haliyle beyaz tuşlar kullanılmış. Dolayısıyla erken pisleniyor bu yüzden de yakın zamanda keycaps almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı