Ajazz AK871 çalışmıyor

qardaw2

Femtopat
Daha fazla  
Kalvyem Ajazz AK871 model daha bu sabah klavyeyi kullandım herhangi bir sorunu yoktu. Fakat şimdi daha yeni bilgisayarı açtım klavyenin Bluetooth (üstünde Wi-Fi simgesi var) yanıp sönüyor ve klavye çalışmıyor. Sebebi ne olabilir bilen var mı? Klavyenin pillerini falan değiştirmeyi denedim.

Kalvyem Ajazz AK871 model daha bu sabah klavyeyi kullandım herhangi bir sorunu yoktu. Fakat şimdi daha yeni bilgisayarı açtım klavyenin Bluetooth (üstünde Wi-Fi simgesi var) yanıp sönüyor ve klavye çalışmıyor. Sebebi ne olabilir bilen var mı? Klavyenin pillerini falan değiştirmeyi denedim.
sorunu çözebildiniz mi ?

Sorun benzer her halde merak ettiğim şey dün oyun içinde kopmalar başladı benimde çıkar tak yapıp devam ettim şimdi o şekilde de olmuyor sebebi nedir 1 haftalık ürün daha iade işlemi nasıl yapılır onu da bilmiyorum amazonda sipariş etmiştim. Yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum.

Sorun benzer her halde merak ettiğim şey dün oyun içinde kopmalar başladı benim de çıkar tak yapıp devam ettim şimdi o şekilde de olmuyor sebebi nedir 1 haftalık ürün daha iade işlemi nasıl yapılır onu da bilmiyorum Amazon'da sipariş etmiştim. Yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum.

Ben şu ana kadar 1 kez bile kopma yaşamadım nasıl bir şey yaşıyorsun tam olarak?

Kullanırken birden wireless ışığı kırmızı yanıyor. Dün ilk defa yaptı 1 haftadır kullanıyordum pili bitti sandım değiştirdim sorun devam etti diğer usb portlarını denedim olmadı. Tak çıkar yapıyorum geliyor 3 5 dk sonra tekrar gidiyor çıkar tak yapmadan da gelmiyor. Diğer cihazlarımda kablosuz belki ondandır diye düşünüyorum.

Ben şu ana kadar 1 kez bile kopma yaşamadım nasıl bir şey yaşıyorsun tam olarak?
Şu an tamamen gitti takıyorum kırımızı ışık sönmüyor sebebini gerçekten merak ettim 1 hafta sorunsuz kullandım yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Kullanırken birden Wireless ışığı kırmızı yanıyor. Dün ilk defa yaptı 1 haftadır kullanıyordum pili bitti sandım değiştirdim sorun devam etti diğer USB portlarını denedim olmadı. Tak çıkar yapıyorum geliyor 3 5 dk sonra tekrar gidiyor çıkar tak yapmadan da gelmiyor. Diğer cihazlarımda kablosuz belki ondandır diye düşünüyorum.

Şu an tamamen gitti takıyorum kırımızı ışık sönmüyor sebebini gerçekten merak ettim 1 hafta sorunsuz kullandım yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam FN tuşuna basıp klavyeden farklı tuşlara basar mısınız 1 kere öyle bir şey yaşamıştım sanki rastgele bulmuştum? Bir de kullanma kılavuzunda yaşanabilecek tüm senaryolar var ona bir göz gezdir istersen

Bu gün başka bilgisayarda denedim sıkıntı yapmadan çalıştı neden olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı