Trendyol ve Hepsiburada'da Scyrox V6 satan satıcılar hangileri?

Dust Amp

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Scyrox V6 vardı sorunlu geldi, iadeye vereceğim. Betaplus dışında bu tür mouse satan yerler var mı? 1K bonus puan ile alacağım için uygulama olması lazım yani N11, Trendyol, Hepsiburada, Pazarama gibi yerler.

Aklımda yine Scyrox V6 almak var ama satıcı sadece betaplus. Geçen sefer Trendyol'dan almıştım bu sefer Hepsiburada'dan alsam sorun çıkar mı? Düşünsenize benim iade ettiğim fareyi geri yolluyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belli olmaz. Yine sorunlu gelebilir yada sorunsuz gelebilir net birşey diyemeyiz. Alternatif ürün isterseniz:

yada üstüne ekleyebilirim daha iyi olsun derseniz:

O farenin Türkiye de Betaplus'tan başka satıcısı yok. İade gelen ürünün geri gelme olasılığı yok diyemem. Bende monitör alacaktım Türkiye de sadece betaplus satıyor. Aslında köklü eski bir firma ama güven veremiyorlar maalesef. İlla o fare olacak dersen risk alacaksın en ucuz neredeyse oradan al çünkü hepsini aynı satıcı gönderecek.

Merhaba Scyrox V6 vardı sorunlu geldi, iadeye vereceğim. Betaplus dışında bu tür mouse satan yerler var mı? 1K bonus puan ile alacağım için uygulama olması lazım yani N11, Trendyol, Hepsiburada, Pazarama gibi yerler.

Aklımda yine Scyrox V6 almak var ama satıcı sadece betaplus. Geçen sefer Trendyol'dan almıştım bu sefer Hepsiburada'dan alsam sorun çıkar mı? Düşünsenize benim iade ettiğim fareyi geri yolluyorlar.
Bir aralar meyer gaming de satıyordu, stoklarını kontrol ettim ama bitmiş sanırım. Tekrar aynı satıcıdan almak dışında yapacak bir şey yok gibi duruyor hocam. Tekrar aynı ürünü göndereceklerini sanmıyorum.

Betaplus Gaming Gen TR'nin kendisi öyle bir şey olacağını sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı