Ajazz AK992 benzeri klavye önerisi

Daha fazla  
Bende Ajazz markasindan AK992 modeli var. Kuzenim de kendisine kaleye almak istiyor. Bu model gibi red veya brown switch, %60 olmayan en az yön tuşları olan (bu modellerin de özel ismi vardı hatırlayamadım, kusura bakmayin) ve RGB model önerileriniz var mı? Bütçe: En fazla 1500-2000'e zor çıkar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Ajazz markasindan AK992 modeli var. Kuzenim de kendisine kaleye almak istiyor. Bu model gibi red veya brown switch, %60 olmayan en az yön tuşları olan (bu modellerin de özel ismi vardı hatırlayamadım, kusura bakmayin) ve RGB model önerileriniz var mı? Bütçe: En fazla 1500-2000'e zor çıkar.

MCHOSE G75 PRO %75 Matcha Latte Switch V2 RGB Kablosuz Hotswap Glacier Gradient Mekanik Gaming Klavye (MC-G75-14) ulan bu da zamlanmış be ama çıkarsa çok iyi olur.

Zamlandı ama cashbackler ile alınıyor hocam hala.

Hocam boyutu senin için yeterliyse kesin bu klavyeyi al derim.

Zamlandı ama cashbackler ile alınıyor hocam hala.

Hocam boyutu senin için yeterliyse kesin bu klavyeyi al derim.

Hocam boyut olarak büyüklük önemli belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın tam boy ya da numpadsiz olanlardan olursa daha iyi olur.

Hocam o zaman yapıştırın bunu.

Bir de parolapara uygulamasını kullanırsanız 400-500 TL cashback verecek o şekilde çok daha uyguna alırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı