Ajazz K992 klavye alınır mı?

murathanc

Hectopat
Makaleler
1
Ajazz ak992 klavyesini tavsiye eder misiniz? Bu fiyata bir klavye arıyorum, bunu önerdiler.
Kablosuz özelliği benim için mühim değil.
Brown ve kaliteli Switch olan RGB'li klavye arayışındayım.
Yorum veya tavsiye varsa beklerim.

Ajazz ak992 klavyesini tavsiye eder misiniz? Bu fiyata bir klavye arıyorum, bunu önerdiler.
Hocam istediğiniz boyut (%60, %65, %68, %75, TKL, %100) nedir ve switchlerin tactile olmasını mı istiyorsunuz? AK992 de gayet güzel bir klavye fakat bu fiyata alınır mı emin olamadım. WhatGeek Türkiye gönderimini kapatmasaydı aynı klavyeyi 500-600TL daha ucuza alabilirdiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirimle 1.700TL vergi dahildi. Eğer bu boyutta istiyorsanız, bu klavye ideal.

Son düzenleme:
@cumali_032'ye bu konuda bilgilidir dediğiniz için komiğime gitti hocam kusuruma bakmayın 😃.

Hocam istediğiniz boyut (%60, %65, %68, %75, TKL, %100) nedir ve switchlerin tactile olmasını mı istiyorsunuz?
Tactile nedir bilmiyorum. 6 seneye yakındır Asus Cerberus kullanıyorum. Mekanik bi klavyeye geçmek istiyorum çatır çutur ses çıksın da istemiyorum açıkçası. Tkl olmaması tercihim ama asla olmaz da demiyorum alışırız. % olayını da bilmiyorum açıkçası..

İndirimle 1.700TL vergi dahildi. Eğer bu boyutta istiyorsanız, bu klavye ideal.
Başka önerebileceğin var mı hocam

Tactile nedir bilmiyorum. 6 seneye yakındır Asus Cerberus kullanıyorum. Mekanik bi klavyeye geçmek istiyorum çatır çutur ses çıksın da istemiyorum açıkçası.
Hocam tactile switchlerde basım hissiyatı var. Clicky switchler gibi çok baş ağrıtmaz. Basım hissi arıyorsanız tactile güzel bir seçim olur.
Tkl olmaması tercihim ama asla olmaz da demiyorum alışırız. % olayını da bilmiyorum açıkçası..
Hocam % olayı tuş takımının boyutu ile alakalı, aşağıya görseli bırakıyorum. Bana göre %100 boyut harici boyutlardan olan %75 veya TKL en ideal boyutlar. Eğer hangi boyutu istediğinize tam olarak karar verirseniz ona göre bir kaç klavye önerebilirim.

Intro to Keyboard Sizes and Layouts - Hirosart

Dosya Ekleri

• keyboardsıze.PNG
    keyboardsıze.PNG
    34,5 KB · Görüntüleme: 29
Hocam tactile switchlerde basım hissiyatı var. Clicky switchler gibi çok baş ağrıtmaz. Basım hissi arıyorsanız tactile güzel bir seçim olur.

Hocam % olayı tuş takımının boyutu ile alakalı, aşağıya görseli bırakıyorum. Bana göre %100 boyut harici boyutlardan olan %75 veya TKL en ideal boyutlar. Eğer hangi boyutu istediğinize tam olarak karar verirseniz ona göre bir kaç klavye önerebilirim.

Eki Görüntüle 2110971
Tactile olması evet önemli benim için onun haricinde boyutta sizin de dediğiniz gibi tercihim %100 den yana olmazsa tkl de olabilir alışırım

Tactile olması evet önemli benim için onun haricinde boyutta sizin de dediğiniz gibi tercihim %100 den yana olmazsa tkl de olabilir alışırım
Hocam %75 boyut olarak AK820 önerecektim fakat klavye dün Amazon'da 500TL zamlanmış. WhatGeek de daha gönderimleri açmadığı için bir şey önermem zor olur. AK992 gayet güzel bir klavyedir, pişman etmez. Eğer WhatGeek'in gönderimlerini açmasını beklerim derseniz (ne zaman olur bilmiyorum) oradan daha ucuza alabilirsiniz.

Hocam %75 boyut olarak AK820 önerecektim fakat klavye dün Amazon'da 500TL zamlanmış. WhatGeek de daha gönderimleri açmadığı için bir şey önermem zor olur. AK992 gayet güzel bir klavyedir, pişman etmez. Eğer WhatGeek'in gönderimlerini açmasını beklerim derseniz (ne zaman olur bilmiyorum) oradan daha ucuza alabilirsiniz.
Ak922 ile ne farkı var acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı