Ajazz vs SteelSeries

iremmmmmmmm

Femtopat
Daha fazla  
Yeni klavye alacagim XPG Summoner MX Cherry red switch kullandim daha once. Şu an Ajazz ve SteelSeries arasında kaldım. Siz neler önerirsiniz fikirleriniz nelerdir? Acaba? Hangi modelleri önerirsiniz yardimci olursaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceki kullandığınız çok kaliteli bir klavye, yerini doldurmak zor olur. İki markanın da en üst modellerinin bile sizi tatmin edeceğini düşünmüyorum.

Ben de size soruyom hangi modeller daha iyi diye☺️
Apex 7 ye baktik da biraz pahali geldi ya
Apex 5 e baktim onun disi

ajazz da ak820 pro ve ak992 ye baktim bilemiyorum o yuzden oneri istiyorum

Önceki kullandığınız çok kaliteli bir klavye, yerini doldurmak zor olur. İki markanın da en üst modellerinin bile sizi tatmin edeceğini düşünmüyorum.
Ya aslinda klavyede hicbir sikinti yoktu ben de memnundum ve gercekten hakkini veriyordu fakat bir anda tuslari basmamaya basladi ve nasil garantiye gonderecegimi vs iletisim kuramadim sanirim driverlarinda sikinti varmis bu sorunla karsilasanlar olmus ama ben duzeltemedim

Klavyeyi pcye taktigimda aadece XPG harfleri yaniyor ama sonrasi yok hicbir tus algilamiyordu

Yeni klavye alacagim XPG Summoner MX Cherry red switch kullandim daha once. Şu an Ajazz ve SteelSeries arasında kaldım. Siz neler önerirsiniz fikirleriniz nelerdir? Acaba? Hangi modelleri önerirsiniz yardimci olursaniz sevinirim.

Apex çok kaliteli bir markadır Ajazz kullanmadığım için bilemicem switchlerini değiştiririm dersen mesela ince sesli sessiz switch türleri var sesli ama tatlı switch türleri var Ajazz'ın switchleri değiştirilebilir mekanik klavyelerinden almanı öneririm.
Ve eğer switchlerden marka önermemi istiyorsan Akko'nun switchleri çok kalitelidir bilgin olsun.

Ben de size soruyorum hangi modeller daha iyi diye☺️
Apex 7'ye baktik da biraz pahali geldi ya.
Apex 5'e baktim onun disi.

Ajazz da AK820 Pro ve AK992'ye baktim bilemiyorum o yuzden oneri istiyorum.

Ya aslinda klavyede hiçbir sıkıntı yoktu ben de memnundum ve gercekten hakkini veriyordu fakat bir anda tuslari basmamaya basladi ve nasıl garantiye gonderecegimi vs iletisim kuramadim sanirim driverlarinda sıkıntı varmis bu sorunla karsilasanlar olmus ama ben duzeltemedim.

Klavyeyi PC'ye taktigimda aadece XPG harfleri yaniyor ama sonrasi yok hiçbir tus algilamiyordu.

İstediginiz ozellikler nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı