Ajazz vs SteelSeries

Apex çok kaliteli bir markadır Ajazz kullanmadığım için bilemicem switchlerini değiştiririm dersen mesela ince sesli sessiz switch türleri var sesli ama tatlı switch türleri var Ajazz'ın switchleri değiştirilebilir mekanik klavyelerinden almanı öneririm.
Ve eğer switchlerden marka önermemi istiyorsan Akko'nun switchleri çok kalitelidir bilgin olsun.
Direkt model falan önerebilir misiniz... böyle çok kafam karisti... ya acikcasi cok switchlere takilacagimi sanmiyorum cunku kulaklik takinca gram duymuyorum bile

Direkt model falan önerebilir misiniz?.. Böyle çok kafam karisti... Ya açıkçası cok switchlere takilacagimi sanmiyorum cunku kulaklık takinca gram duymuyorum bile.

Klavyeyi zevkli yapan şey switch sesidir nasıl seviyorsun bilmiyorum sesli seviyorsan mavi olanını sessiz olarak kırmızıyı ortaya karışık dersen attığım linkteki kahverengi swichli klavyeyi alabilirsin.

Klavyeyi alırken ğ ö ş i ü harfleri var mı yok mu ona bak sonra üzülme bazıları tuş dizilimi Q klavye İngilizce olduğu için. Bu harfler olmayabilir.

Marka takıntın yoksa Razer Blackwidow V3 tenkeyless te alabilirsin 3000 bin TL'den 2100'e düşmüştü.

Hiçbiri alınmaz şahsen.

Hiçbiri alınmaz şahsen.
Bu da alınmaz overpriced.
Ajazz icin hangi model onerirsiniz
Tam şartsa Ak992 değilse AK820 Pro. AK820 Pro yurt içinde 2300 TL'ye bulunabiliyordu en son.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı