Gülhane Gazozu
Hectopat
Cyberpunk bence kötü bir oyun,değmez.
Ayrıca üstteki arkadaşın dediği gibi daha artacaktır fiyatı.
Cyberpunk bence kötü bir oyun,değmez.
Hocam yeni bir operasyon gelir skininizin fiyatı biraz değer kaybeder fakat lakin operasyon bitimin de tekrar yükselişe geçer. 3 yükselir 2 geriler gibi düşünebilirsiniz. Sadece zaman ile değerlendiğini unutmayın. Oyun elbet bir zaman alınabilir, fakat "tüh keşke satmasaydım demekten iyidir.Sistem.
Herkes düzeltildi diyor zaten.
Skini 2 ay önce 250 TL'ye almıştım şu an 450leri gördü ama bilemiyorum ya.
Dolar böyle giderse yakında 20'yi geçecektir zaten o skini çocuklarına miras bile bırakabilirsin. :dHala aktif CS:GO oynamıyorsan, skini elinde tutmanın bir anlamı yok bence. Yani bunun değeri yurt dışında 1 dolar artıyorsa TR'de etkisi 17 lira. Haliyle sana çok artmış gibi geliyor ama aslında değil. Sen ucuza koyan birinden almışsın sadece. 20 ve 23 dolar arasındaymış fiyatı hep. Bir ara 28 küsur dolara satan olmuş vs vs. 8 aylık grafik bu bu arada. Hani sen bunun pahalanması senin için doların artmasıyla mümkün.
Eki Görüntüle 1480757
Tam tersi olmasın hocam ? Sonbahar-Kış aylarında düşüp, Nisan-Eylül arası en yüksek fiyatın da olmasın?Bir bilgi olsun skinlerin fiyatları sonbahar kış aylarına doğru biraz daha yükselir. Eğer aciliyetiniz yoksa sonra satın.
Bence satılmaz. Seneye bunun fiyatı 800 TL olur. 125 TL'lik oyun için satmazdım.
Hala aktif CS:GO oynamıyorsan, skini elinde tutmanın bir anlamı yok bence. Yani bunun değeri yurt dışında 1 dolar artıyorsa TR'de etkisi 17 lira. Haliyle sana çok artmış gibi geliyor ama aslında değil. Sen ucuza koyan birinden almışsın sadece. 20 ve 23 dolar arasındaymış fiyatı hep. Bir ara 28 küsur dolara satan olmuş vs vs. 8 aylık grafik bu bu arada. Hani bunun pahalanması senin için doların artmasıyla mümkün.
Eki Görüntüle 1480757
Siz bu vizyonla bırakın o skini çocuğa miras.Dolar böyle giderse yakında 20'yi geçecektir zaten o skini çocuklarına miras bile bırakabilirsin. :d
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.