- Makaleler
 - 13

İmparatoriçe bence.Konuyu hortlatıyorum ama şu an aynı durumdayım Asiimov mu yoksa imparatorice mi tercih etmeliyim sizce?
İmparatoriçe bence.Konuyu hortlatıyorum ama şu an aynı durumdayım Asiimov mu yoksa imparatorice mi tercih etmeliyim sizce?
Ben tercihi asiimov'dan yana kullandım ancak alırken float'ına dikkat ederek alın. Daha ikonik bir skin bence, skin dediğiniz zaman aklıma direk asiimov geliyor cs skini demenize bile gerek yok herhangi bir oyundan bile bahsetseniz aklıma direk asiimov geliyor öyle bir şey işte.Konuyu hortlatıyorum ama şu an aynı durumdayım Asiimov mu yoksa imparatorice mi tercih etmeliyim sizce?
Ben tercihi Asiimov'dan yana kullandım ancak alırken float'ına dikkat ederek alın. Daha ikonik bir skin bence, skin dediğiniz zaman aklıma direk Asiimov geliyor CS skini demenize bile gerek yok herhangi bir oyundan bile bahsetseniz aklıma direk Asiimov geliyor öyle bir şey işte.
Alınır, bendeki 0.19 float gayet iyi duruyor 0.20 de aynı durur zaten 0.3'e yaklaşmadığı sürece iyi durur.0 20 gibi floatlardan alacagım alırsam alınır mı bu floata?
Alınır, bendeki 0.19 float gayet iyi duruyor 0.20 de aynı durur zaten 0.3'e yaklaşmadığı sürece iyi durur.
İmparatoriçe olabilir bence daha güzel geliyor artık banaKonuyu hortlatıyorum ama şu an aynı durumdayım Asiimov mu yoksa imparatorice mi tercih etmeliyim sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.