AK-47 | Miras (Görevde kullanılmış) alınır mı?

kubaykQ

Centipat
Daha fazla  
Dostlar,
AK-47 | miras (görevde kullanılmış) 3000 TL alınır mı? 4 holo ef stickeri var.

2.500-2600 civarina pazarlıkla alabilirsen daha mantıklı olur. 3000 TL biraz fazla geldi bana.

80 dolar çok demiş ya. Steamde o kadara satıyorlar. Cs Floatta 57 dolar civarından başlıyor. Para yatırdın komisyon vs kesti diyelim yine 65 doları geçmez. 4 tane holo sticker için o kadar overpay vermeye değmez bence.

Sağalasın kanka

Kanka ben düz alsam da ef holo sticker eklemek istiyorum, nasıl bir yol izlemeliyim.

Son düzenleme:
Kanka ben düz alsam da ef holo sticker eklemek istiyorum, nasıl bir yol izlemeliyim.
Öyle yaparsan biraz maliyetli olur şuan. Malum takım satılınca fiyatları yükseldi bir daha sticker gelmez diye. Yanlış hatırlamıyorsam tanesi 12-13 dolar civarındaydı. Tavsiyem ya mevcut ilandaki ile iyi pazarlık yapın ya da başka güvenilir marketlerde aradığınız özelliklerde Ak'ler var mı diye bakın.
Fiyatı uygun mu diye anlamak için de kabaca şöyle bir hesap yapılabilir: Baz Skin Fiyatı+ Stickerların toplam fiyatının %10'u.

CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace uygun mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…