Kanka 80 dolar demişti düz 3 bin yapalım dedim2.500-2600 civarina pazarlıkla alabilirsen daha mantıklı olur. 3000 TL biraz fazla geldi bana.
Pazarlıkla 2500 Civarına düşür kankaDostlar,
AK-47 | miras (görevde kullanılmış) 3000 TL alınır mı? 4 holo ef stickeri var.
80 dolar çok demiş ya. Steam'de o kadara satıyorlar. CS floatta 57 dolar civarından başlıyor. Para yatırdın komisyon vs kesti diyelim yine 65 doları geçmez. 4 tane holo sticker için o kadar overpay vermeye değmez bence.
Öyle yaparsan biraz maliyetli olur şuan. Malum takım satılınca fiyatları yükseldi bir daha sticker gelmez diye. Yanlış hatırlamıyorsam tanesi 12-13 dolar civarındaydı. Tavsiyem ya mevcut ilandaki ile iyi pazarlık yapın ya da başka güvenilir marketlerde aradığınız özelliklerde Ak'ler var mı diye bakın.Kanka ben düz alsam da ef holo sticker eklemek istiyorum, nasıl bir yol izlemeliyim.
CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace uygun mudur?Öyle yaparsan biraz maliyetli olur şuan. Malum takım satılınca fiyatları yükseldi bir daha sticker gelmez diye. Yanlış hatırlamıyorsam tanesi 12-13 dolar civarındaydı. Tavsiyem ya mevcut ilandaki ile iyi pazarlık yapın ya da başka güvenilir marketlerde aradığınız özelliklerde Ak'ler var mı diye bakın.
Fiyatı uygun mu diye anlamak için de kabaca şöyle bir hesap yapılabilir: Baz Skin Fiyatı+ Stickerların toplam fiyatının %10'u.
Normal hocam. Alınabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.