- Makaleler
- 18
Görevde kullanılmış ikiside. Fabrikadan yeni çıkmış çok pahalı. İncelemede çizik göremedim.Üstteki nedense daha pahalı duruyor ayrıca mümkünse fabrikadan yeni çıkmış modellere bakın.
Görevde kullanılmış ikiside. Fabrikadan yeni çıkmış çok pahalı. İncelemede çizik göremedim.Üstteki nedense daha pahalı duruyor ayrıca mümkünse fabrikadan yeni çıkmış modellere bakın.
Orası öyle tabii. Bende hiç yapıştırmazdım eskiden. Çünkü bir dönem oynayıp salıyorum oyunu. Saldığım zaman aldığım envanteri oyun almak için satıyorum. Eğer skin kesin envanterde kalacak dersen yapıştırılır bence. Sana kalmış.Sticker pek sevmiyorum. İlerde satıyorum verdiğim para boşa gidiyor. O Stickerin bir önemi kalmyor maalesef.
Tam olarak emin değilim. Bu resimde bana Orbit daha iyi geldi. Phantom yarış faresine benziyor. Aynı şeylerden bıkarım ben.Hocam ama oyuncu kamerasından 2. daha detaylı durmaz mı mantıken?
Hocam önce Phantom'u almıştım. Begenmedim Orbiti aldım. Zaten şuan oyunu saldım skinlerimi sattım. Geçti yani.Phantom > Orbit
change my mind.
Hocam vallaha geç kalmışım, yeni açılan bir konu sandım. Kusura bakmayın.Hocam önce Phantom'u almıştım. Begenmedim Orbiti aldım. Zaten şuan oyunu saldım skinlerimi sattım. Geçti yani.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.