Tasarımını seviyorum.Selam, konu dışı olacak ama profil fotoğrafınızda neden Growtopia'dan AK-8087 var?![]()
Selam, konu dışı olucak ama profil fotoğrafınızda neden Growtopia'dan ak-8087 var?![]()
Tasarımını seviyorum.@Cruslan Selam, profil fotoğrafınızda neden Growtopia'dan AK-8087 var?![]()
Sizi Growtopia Wiki'ye alalımBir dakika, o Growtopia itemi mi? 2014 yılından beri oynuyorum ve bu itemi hiç görmedim, varlığını da yeni öğrendim.![]()
Hocam ben bırakalı çok oldu. Az önce girip baktım. Çarı 2100 gün önce açıp 1500 saat oynamışım ama yediğim kazıklar belki de hayatımda daha deneyimli bir hale gelmemi sağladı. Oynayın, oynatın, dolandırın, dolandırılın.
Tam bir hayat simülasyonuHocam ben bırakalı çok oldu. Az önce girip baktım. Çarı 2100 gün önce açıp 1500 saat oynamışım ama yediğim kazıklar belki de hayatımda daha deneyimli bir hale gelmemi sağladı. Oynayın, oynatın, dolandırın, dolandırılın.
Hocam ben bırakalı çok oldu. Az önce girip baktım. Çarı 2100 gün önce açıp 1500 saat oynamışım ama yediğim kazıklar belki de hayatımda daha deneyimli bir hale gelmemi sağladı. Oynayın, oynatın, dolandırın, dolandırılın.
Tam bir hayat simülasyonu. Herkes kuyunu kazmaya çalışıyor. Ben de bırakalı çok oldu. Arada bir sohbet için giriyorum. Onun haricinde yok
.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.