AK620 vs LS520

luudipieones

Centipat
Daha fazla  
Herkese selam dostlar yavaş yavaş PC topluyorum. İşlemci R5 7600 bu işlemci için soğutucu alma konusunda kafam epey karışık açıkçası sıvı soğutucudan korktuğum için en iyi hava soğutucuları mantıklı buluyorum. Lakin AK620'nin son fiyatı bana pek mantıklı gelmedi, o yüzden farklı işlemci soğutucu aramaya başladım AK620'den daha iyi soğutucu öneriniz var mıdır yoksa sizce AK620 sıvı soğutucuya gerek yok dedirtir mi?

R5 7600 kullanıyorsun. Bence uygun.
Ben de R5 7600X var. 240mmlik Artics Liquid 2 Freezer ile kullanıyorum. 7600X de bile sorun olmuyor.

Hava soğutma yeterli olur mu bilmem ama ak620'den birazcık daha iyi olan Thermalright Peerless Assassin 120 var. Amazon Prime alırsan kargo ücreti olmaz ancak 2 hafta beklemen gerekiyor gibi gözüküyor. Kaynağım;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hava soğutma yeterli olur mu bilmem ama AK620'den birazcık daha iyi olan Thermalright Peerless Assassin 120 var. Amazon Prime alırsan kargo ücreti olmaz ancak 2 hafta beklemen gerekiyor gibi gözüküyor. Kaynağım;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Amazon Prime üyeliğim var lakin beklemek için pek zamanım yok. Dediğiniz gibi aradaki fark biraz ise AK620 alayim mi sizce.

hocam hangi oyunda max kac derece gordun bende almayi dusunuyom ama kararsizim
dadadada.PNG

Herhangi bir oyunda gördüğüm max değer.
Şimdiye kadar en yüksek 66 gördüm, genelde 60 derece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı