Akakçe neden İtopya'yı önermiyor?

Makaleler
1
Yeni bir sistem topladım ve en ucuz fiyatı bulmak için Akakçe sitesini kullandım ancak satın aldığım ürünlerin güvenmediğim bir site olan İtopya'da çok daha ucuzunun olduğunu öğrendim. Tam olarak 150 TL gibi bir zarardayım Akakçe neden İtopya'yı önermiyor?

Biliyorum güvenilir değil ama Teknobiyotik'ten daha kötü olamaz fakat teknobiyotiği gösteriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir sistem topladım ve en ucuz fiyatı bulmak için Akakçe sitesini kullandım ancak satın aldığım ürünlerin güvenmediğim bir site olan İtopya'da çok daha ucuzunun olduğunu öğrendim. Tam olarak 150 TL gibi bir zarardayım Akakçe neden İtopya'yı önermiyor?

Biliyorum güvenilir değil ama Teknobiyotik'ten daha kötü olamaz fakat teknobiyotiği gösteriyor.

Biraz oyun gibi reklam olarak tahmin ediyorum tabii 150 TL çok fazla bir para dememek kötü olur 150 200 deriz bir mouse parası.

Güvenilir olmadığını kim söyledi hocam ben kendime şu anki değeri yaklaşık 8000-9000 sistem aldım sorunsuz geldi ve daha dün sipariş ettiğim SSD'im de yolda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı