crawler yazmak zor değil verileri güncel tutmakta zor değil, maksimum 1 site için 2 saatim gidiyor binlerce site yok sonuçta. Diğer sitelerden fiyatları çekmeyi düşünüyorum ama benim bu yorum olayında kafam karıştı. En iyisi ben de yayınlamayım.
crawler yazmak zor değil verileri güncel tutmakta zor değil, maksimum 1 site için 2 saatim gidiyor binlerce site yok sonuçta. Diğer sitelerden fiyatları çekmeyi düşünüyorum ama benim bu yorum olayında kafam karıştı. En iyisi ben de yayınlamayım.
Adamların apisi var siteler cimride çıksın diye kendileri apiye veriyi gönderiyor.
Yorum konusunda da satıcının yorumlarını göstermeniz iyi olur ama; satıcının isim değiştirebileceğini, yorumun değişebileceğini, yorumda kişisel veri olabileceğini... her şeyi düşünmek lazım.