Akali için eşya önerisi

Asayls

Hectopat
Akali'yle iyi oynuyorum ama Darius geldi mi karsıya beni yeniyor. Darius'a karsı Akali'ye hangi rün ve itemleri almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam birkaç seçenek var. Ayağı çabuk alıp lanede kalmak isteyebilirsin fakat yakıncı olduğun için problem çıkartabilir. Elektrik alıp full combo yapıp kısa takaslara girebilirsin. Ya da yenilmez alıp skillerini akıllıca kullanıp, uzun savaşlara girmek isteyebilirsin. Darius ile ilgili en önemli trick can kasmak olur. Bunun yanında da ağır yara, yani can çalmasını engelleyecek eşya olan morello almaktır. Ayrıca darius q attığı zaman dibine girmeye çalış. Böylece takastan karlı çıkarsın. Oynayış tarzına göre rünleri ayarla bence.

Akali'yle iyi oynuyorum ama Darius geldi mi karsıya beni yeniyor. Darius'a karsı Akali'ye hangi rün ve itemleri almalıyım?
Bana sorarsan akali dariusu earlyde aldı aldı ki latede aşırı tanklaşınca dariusu almak baya zor oluyor. Top lane oynuyorsun muhtemelen yenilmez rünü işini görür topta tanklara karşı işlevi yüksek hibrit akali yapabilirsin tank herolara karşı gerisi senin oynayışına kalıyor.

Akali ile çok iyi değilsen Darius'u biraz zor kesersin. Ayrıca Akali çok fazla nerf yedi. Başka şampiyonlara yönelmeni öneririm.

Topta Akali oynamak zordur illa oynamak istiyorsan Darius'u banlamanı öneririm.

Darius gelince safe kalıp ormancını bekle zaten bir süre sonra oyundan düşecektir safe kalıp ormancınla kestiğin için ondan sonra da kendi başına kesebilirsin.

Bana sorarsan Akali Darius'u earlyde aldı aldı ki latede aşırı tanklaşınca Darius'u almak bayağı zor oluyor. Top LAN'e oynuyorsun muhtemelen yenilmez rünü işini görür topta tanklara karşı işlevi yüksek hibrit Akali yapabilirsin tank Hero'lara karşı gerisi senin oynayışına kalıyor

Normalde midde oynuyorum ama ikinci seçime top giriyorum %50 60 mid geliyor ama top gelincede Mordekaiser alsam iş görür herhalde Darius'u yenebilirim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı