Akali vs Syndra

107K akalim var. Elbette 7. seviyeyim. Söylediğin karşılaşma akali için çok da zor değil aslında dodge yeteneğine göre değişen bir match up. 6. seviyeye kadar safe kalıp 6. seviyede tekliyorsun R+E+A+Q+A kombosuyla. Şahsi fikrimi soracak olursan da top lane akali öneririm dövemediği çok az match up var.
Teşekkür ederim. İrelia vs Akali nasıl oynanmalı.

140K 7.seviye akalim var sadece. Bu karşılaşmada zorlanıyorum ve genelde lanemi kaybediyorum. Önerlileriniz var mı? Gümüş 2'yim.

Syndra e yeteneği doğru zamanda kullanırsa akalinin tüm dash yeteneklerini engelliyor. Önerebileceğimiz tek şey. Esini boşa kullandırtmaya çalış ve saldır, minyon alacağını çok belli etme boş Q yeme, en önemlisi lane frezle.

Syndra e yeteneği doğru zamanda kullanırsa akalinin tüm dash yeteneklerini engelliyor. Önerebileceğimiz tek şey. Esini boşa kullandırtmaya çalış ve saldır, minyon alacağını çok belli etme boş Q yeme, en önemlisi lane frezle.

Gerek yok. E tuttursa bile akalinin karşısında şu an duramıyor. Bizzat e yememe rağmen kesebiliyorum. Akali son Buff'tan sonra biraz bozuk olduğundan 6 LVL olduğunda her Skill'i tuttursa da tekleyecek Syndra'yı.

Syndra ne kadar güçlü olsada son aldığı zayıflatmalar onu skill spamlemekten alıkoyar. Syndra'ya karşı oynarken kendi minyonlarına yakın durma. Yakın olursan hem seni dürtüp hem minyon dalgasını birlikte temizleme avantajı vermiş olursun. Syndra'nın oynayışını izle ona göre kendininkini şekillendir. Örneğin seni Q ile dürtmeye çalıştığında aldığı pozisyonu takip edersen sana her Q atmaya geldiğinde onu dodgelama şansın olur. Oyuna Doran'ın Kalkanı ile başla, rünlerinden sıvışma gir, ilk item Merkür' ün adımları al. Böylece olası bir Q+E kombosundan anında sıyrılırsın. Sıvışman olmazsa olacak şey şu; Sana isabet ettirdiği Q üzerine gelen E ile sersemler, üzerine W atar ve Q skilinin bekleme süresi çok uzun olmadığı için üzerine bir Q daha yiyip Ultiyi kafana yersin. Syndra mobil şampiyonlara karşı zayıftır ve tek savunması E yeteneğidir. Onu kullandığı an üzerine gidebilirsin.

Gerek yok. E tuttursa bile akalinin karşısında şu an duramıyor. Bizzat e yememe rağmen kesebiliyorum. Akali son Buff'tan sonra biraz bozuk olduğundan 6 LVL olduğunda her Skill'i tuttursa da tekleyecek Syndra'yı.

Yüksek eloda mid lane de yakın menzilli Hero oynatmazlar fazla. Otp olmadığı sürece çok nadir görürsün yasuo zed akali talon.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı