Akamai Güvenlik Sertifikası Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mert Değer

Kilopat
Daha fazla  
Burda böyle bir hata var ve bu hatayı ne yaptıysam yeni görüyorum ve bunun bir oyundan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü daha öncesinde warrock adlı oyunu oynadığımda bu akamai adlı program yazılımını kurmuştu ve ben de daha sonra bu oyunu sıkılıp oynamadığım için silmek istedim ve uzun zaman sonra da bu hata verdi. İlk defa böyle bir hata ile karşılaştım daha önce böyle bi hata hiç bir nedenden kaynaklı olmamıştı ilk defa ve son kes kurup oynadım ve sildim bu hata çıktı ve bu hataya neden olucak akamai programını da sildim ama tekrardan karşıma çıkmaya devam ediyor. Bunu nasıl önlemem gerekiyor veya ne yapmam gerekli? Bilgisayarım windows 10 pro ve bu hatalar oluyor ilk defa. Bunu nasıl önlerim ve 360 security kullanıyorum. Faydasını az da olsa gördüm. Başka bir öneriniz var mı? Varsa ne gibi öneri?

IMG_23112015_230843.png

İyi de arkadaşlar bu programın çıkma sorunu neyden kaynaklıdır? Bazen çıkıyor bazen çıkmıyor ve akamai.net programı kurulu değil. Bunu nasıl yapabilirim, o programı kurup tekrar silsem düzelir mi?

Birde bu çıkan genelde Skype açıkken çıkıyor ama ilk defa öyle bir şey yapmaya başladı. Önceden beri Skype vardı daha 3 gündür öyle bir sorun olmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyide arkadaşlar bu programın çıkma sorunu neyden kaynaklıdır bazen çıkıyor bazen çıkmıyor ve akamai.net programı kurulu değil bunu nasıl yapabilirim o programı kurup tekrar silsem düzelir mi?

Birde bu çıkan genelde skype açıkken çıkıyor ama ilk defa öyle bişey yapmaya başladı önceden beri skype vardı daha 3 gündür öyle bi sorun olmaya başladı.
Skype'yi güncelle tekrar olursa buraya yaz.
Ve neden olduğunu bilmiyorum ne yazık ki. Bana da oluyordu ben Skype'yi güncelleyerek çözdüm.

İyi de arkadaşlar bu programın çıkma sorunu neyden kaynaklıdır? Bazen çıkıyor bazen çıkmıyor ve akamai.net programı kurulu değil. Bunu nasıl yapabilirim, o programı kurup tekrar silsem düzelir mi?

Birde bu çıkan genelde Skype açıkken çıkıyor ama ilk defa öyle bir şey yapmaya başladı. Önceden beri Skype vardı daha 3 gündür öyle bir sorun olmaya başladı
Sorularımı cevaplayın kendiniz çalıp oynamayın.

Birinizde şu benim sertifika sorunu nedir bir çözebilirse süper olur, tekrardan çıkmaya başladı. 3/4 gündür tekrarlıyor bir çözemedim, kurdum programı tekrardan sonra sildim tekrar çıkıyor anlamadım nedir ilk defa 1 haftadır çıkıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı