Hocam 40A ile neyi kastettiniz anlamadım 40 Amper devasa bir akım. 12 voltla çalışan fan (hep kullandığımız standart) 10A olsa (İmkansız, bendeki ağır kanatlı Viper R 14 cm'ler bile 0.16A) 120W eder zaten GTX1660 Ti 120W ile çalışıyor birimlerde bir hata var sizin. 5 tane fanı çalıştıracaktır. Bakın yukarıda bir arkadaş kullandığını söylemiş.
Aynı ürünü kullanıyorum, Amazon'dan al hem 2-3 güne eline ulaşıyor hem daha uygundu ben alırken.
Şu şekilde fanları kabloya bağlıyorsun kaç pinli olduğu önemli değil bir adet 4pin olması yeterli. Diğer ucu sys fana bağlıyorsun. Diğer UC'unu sa PSU'dan güç kablosuna. Sen ne hız ayarlarsan ayarla bütün fanlar senin ayarladığın hızda dönüyor.
Aynı ürünü kullanıyorum, Amazon'dan al hem 2-3 güne eline ulaşıyor hem daha uygundu ben alırken.
Şu şekilde fanları kabloya bağlıyorsun kaç pinli olduğu önemli değil bir adet 4pin olması yeterli. Diğer ucu sys fana bağlıyorsun. Diğer UC'unu sa PSU'dan güç kablosuna. Sen ne hız ayarlarsan ayarla bütün fanlar senin ayarladığın hızda dönüyor.
Arkadaşı boş ver ben de alacağım milletin bu konuda kafası çok karışık, afaki yorumlar var, ürünü alan kişi bulmak ondan fikir almak altın değerinde xd
yani diyorsun ki 3 pinli fanları buna bağla bunun 4 pin ucunu da anakart girişine bağla BIOS'tan devir kontrolünü yap, yani adaptör fana ihtiyaç yok?
Böyleyse gerçekten çok iyi