Kasanın küçük geldiğini ve ısınma sorununa yol açtığını düşündüğüm için değiştirmek istiyorum.
200-250 TL arasında PSU'suz en doğru kasa hangisi olur? Şimdiye kadar gözüme çarpan iki modeli başlıkta yazdım.
Hangisini daha rahat kullanacaksanız onu alın derim. Örneğin ben bu ikisi arasında kalsaydım portların üst kısımda olması büyük bir dezavantaj olduğu için Akasa Venom LX alırdım. Ayrıca hoşunuza giderse Corsair Carbide 100R da alabilirsiniz.
Dark kasaları eskiden iyi bulurdum ama işin içine daha çok girince başarısız olduklarnı anlıyorsun @Neko. @Neko bu arada bir şey söylemem gerek özel olarak. E-Postanı verir misin?
Dark, çok daha iyi F/P ürünleri çıkartıyor. Bu yüzden Dark N10 diyorum. Bu bütçe aralığında çok daha iyi kasalar da var. Bütçenizi az daha arttırıp bu kasayı almanızı öneririm; CORSAIR GRAPHITE SERİSİ 270R MidT ATX PENCERELİ KASA
@Jims , hoşuna gittiyse alabilirsin. Dark ürünleri görünüş olarak iyi olsa da pratikte pek kaliteli değiller. Kullanışlılık açısından orta seviyenin en alt sırasını oluşturuyorlar. Diyeceksin ki nesi eksik? Eksik bir yanı yok ama fazlası da yok. Ayrıca kullandığın kasayı iade etmeyeceksen, ona göre de pek de fazlası olduğunu sanmıyorum. Belki birkaç santimetre daha uzun... Belki de biraz daha geniş. Kazanacağın şey ise belki 3 veya 4 derece sıcaklık düşüşü. CPU veya GPU aşırı ısınma yapıyorsa veya kasayı beğenmediyseniz değiştirin. Kazancınız pek fazla olmayacaktır.