Akasa Venom LX vs Dark N10

wrath67

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim;

• Ryzen 5 1500X
  • Gigabyte RX 580
  • Asus B350m Prime-A
  • G.Skill RipjawsV 8 GB 3000 MHz
  • Toshiba P300 1 TB
  • High Power 600W 85+
  • Dark F40
Kasanın küçük geldiğini ve ısınma sorununa yol açtığını düşündüğüm için değiştirmek istiyorum.
200-250 TL arasında PSU'suz en doğru kasa hangisi olur? Şimdiye kadar gözüme çarpan iki modeli başlıkta yazdım.

Başka öneriniz varsa bekliyorum.

Dark'ın kasalarını çok hoş buluyorum. F/P açısından güzel kasalar üretiyor bence.

Size kalmış yalnız 200-250₺ fiyat aralığında alınabilecek daha bir sürü kasa seçeneği var.

Zalman, Corsair, Aerocool gibi markaların kasalarını da inceleyebilirsiniz.

@Jims , hoşuna gittiyse alabilirsin. Dark ürünleri görünüş olarak iyi olsa da pratikte pek kaliteli değiller. Kullanışlılık açısından orta seviyenin en alt sırasını oluşturuyorlar. Diyeceksin ki nesi eksik? Eksik bir yanı yok ama fazlası da yok. Ayrıca kullandığın kasayı iade etmeyeceksen, ona göre de pek de fazlası olduğunu sanmıyorum. Belki birkaç santimetre daha uzun... Belki de biraz daha geniş. Kazanacağın şey ise belki 3 veya 4 derece sıcaklık düşüşü. CPU veya GPU aşırı ısınma yapıyorsa veya kasayı beğenmediyseniz değiştirin. Kazancınız pek fazla olmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı