Akasa Venom LX vs Dark N10

Her ne kadar Dark Hexagon'un tasarımına bayılsam da karşılaştırdığınızda görebilirsiniz ki Akasa Venom LX birkaç tık daha iyi.
 
PSU ve ekran kartının durumu böyle.
Aradaki boşluk ekran kartı fanları için yeterli mi?

Anakartın bazı kabloları oradan geçmek zorunda olduğu için alan baya daralıyor.
kasa2.jpg
 
İkisi arasından Akasa Venom LX. CM Masterbox Lite 5'e bütçe varsa en mantıklısı o ama.
PSU ve ekran kartının durumu böyle.
Aradaki boşluk ekran kartı fanları için yeterli mi?

Anakartın bazı kabloları oradan geçmek zorunda olduğu için alan baya daralıyor.Eki Görüntüle 260752
Yapacak bir şey yok artık. Ferah bir alana sahip değil ama.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce Dark N10 kasa kullanmıştım. Ön üst panelde 2 adet fan kontrolcüsü var. Ayrıca kasanın içi bayağı ferahtı. Üstte ve önde 2, arka kısımda da bir fanı mevcut. Fan kontrolcü ile fanları tamamen kapatıp açabiliyor veya fanların hızını ayarlayabiliyorsunuz. Fanların ışıklandırması sayesinde de güzel bir görüntü sunuyor.
 
Daha önceki mesajimda kasanın fotoğrafını atmıştım. O şekilde kullanmak sıcaklık değerleri açısından sorun olmaz diyorsanız değiştirme taraftarı değilim. YouTube'da izlediğim birkaç videoda Bf1'de 8 ve 16 GB RAM kullanımı ile ilgili karşılaştırmalar gördüm. Ani FPS düşmeleri RAM'in 8 GB olması ile ilgili olabilir diye düşünmeye başladım. Acaba kasa yerine 8 GB RAM daha mı alsam?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı