Stok soğutucusu ses yapıp duruyor. Hem işlemci macunu yenilemek istiyorum.
1- Zalman z3 plus olur mu? Anakart Asus B150m Pro Gaming
2-Bu termal macunu kullanan veya bu macun konusunda bilgisi olan arkadaslar icin soruyorum. Bu macun kaç sene gidiyor?
3-Pico icindeki macun yeter mi?
4- Bunu aldım diyelim montaj fan yönü neresi olacak ?
Macundan aldım daha kullanmadım. İnşallah iyidir.
Soruya gelince, bence daha düzgün bir ürün bakın. Tabi sistemi ve soğutucudan ne beklediğinizi tam bilmiyorum.
Aynı macunu aynı soğutucuyla kullanıyorum. 2000+ RPM'den sonra biraz ses yapıyor ama soğutması gayet başarılı. Macunu gözün kapalı alabilirsin güzel. Fan yönü de egzoz fana üfleyecek şekilde olması lazım.
Akasa viper sonuçta ne kadar ses cıkarabilir? Ses yapmasın yeter benim icin. Suan işlemcim turbo modda en fazla 35 derece görüyor. Kendi normal ayarında 40 dereceye cıkıyor. Oyunlarda
Macundan aldım daha kullanmadım. İnşallah iyidir.
Soruya gelince, bence daha düzgün bir ürün bakın. Tabi sistemi ve soğutucudan ne beklediğinizi tam bilmiyorum.
Aynı macunu aynı soğutucuyla kullanıyorum. 2000+ RPM'den sonra biraz ses yapıyor ama soğutması gayet başarılı. Macunu gözün kapalı alabilirsin güzel. Fan yönü de egzoz fana üfleyecek şekilde olması lazım.
Asus cpu fanı turbo modda 1057 rpm calıstırıyor düsün. Kendi ayarladıgında 850 rpm kadar iniyor. Oyunlarda kendim turbo moda alıyorum. 2000+ cıkacagını düsünmüyorum. Saten iyi bir termal macunda alıyorum.
Montaj sırasında anakartı sökmeme gerek yoktur umarım
Biraz bahsedersen güzel olur veya montaj videosu varsa linkini atabilirsin.
Hyper Evo 212 (US) kullanıcısı olarak diyebilirim ki PC rahata kavuştu. AMD'nin stok fan sesi dillere destan. Ama montajı da bir o kadar uğraştırdı. Sabitlerken bayağı yoruldum. İkinci elini bulabilirseniz alın derim.
Evet konu biraz eskimiş olsada bir kaç şey yazmak istiyorum.Öncelikle fan gayet güzel yükte 45 dereceyi geçmedi. Yanında zaten kaliteli bir termal macun geliyor ekstradan almaya gerek yok.