Akasa Venom Pico İşlemci Soğutucusu Nasıldır?

SLauGHTeRTR

Kilopat
Katılım
21 Ekim 2015
Mesajlar
966
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı macunu aynı soğutucuyla kullanıyorum. 2000+ RPM'den sonra biraz ses yapıyor ama soğutması gayet başarılı. Macunu gözün kapalı alabilirsin güzel. Fan yönü de egzoz fana üfleyecek şekilde olması lazım.
 
İyi bir macun. Ama fan için aynı şeyleri söyleyemem.

Akasa viper sonuçta ne kadar ses cıkarabilir? Ses yapmasın yeter benim icin. Suan işlemcim turbo modda en fazla :) 35 derece görüyor. Kendi normal ayarında 40 dereceye cıkıyor. Oyunlarda

Macundan aldım daha kullanmadım. İnşallah iyidir.
Soruya gelince, bence daha düzgün bir ürün bakın. Tabi sistemi ve soğutucudan ne beklediğinizi tam bilmiyorum.
Stok fandan daha iyi bir sogutma ve sessizlik. Tavsiyen var mı?

Aynı macunu aynı soğutucuyla kullanıyorum. 2000+ RPM'den sonra biraz ses yapıyor ama soğutması gayet başarılı. Macunu gözün kapalı alabilirsin güzel. Fan yönü de egzoz fana üfleyecek şekilde olması lazım.

Asus cpu fanı turbo modda 1057 rpm calıstırıyor düsün. Kendi ayarladıgında 850 rpm kadar iniyor.:) Oyunlarda kendim turbo moda alıyorum. 2000+ cıkacagını düsünmüyorum. Saten iyi bir termal macunda alıyorum.

Montaj sırasında anakartı sökmeme gerek yoktur umarım :)

Biraz bahsedersen güzel olur veya montaj videosu varsa linkini atabilirsin.
 
Hyper Evo 212 (US) kullanıcısı olarak diyebilirim ki PC rahata kavuştu. AMD'nin stok fan sesi dillere destan. Ama montajı da bir o kadar uğraştırdı. Sabitlerken bayağı yoruldum. :) İkinci elini bulabilirseniz alın derim.
 
Evet konu biraz eskimiş olsada bir kaç şey yazmak istiyorum.Öncelikle fan gayet güzel yükte 45 dereceyi geçmedi. Yanında zaten kaliteli bir termal macun geliyor ekstradan almaya gerek yok.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı